Casti noi de la Philips: Casti Wireless intrauriculare, pentru copii si pentru cei cu deficiente de auz

La IFA 2015 Berlin se mai coace cate o lansare, de data aceasta cei de la Philips vin cu cateva casti interesante, dupa ce acum niste saptamani prin Gibson Innovation au prezentat sisteme audio care sa faca sa bubuie toti peretii.

Noile modele de casti de la Philips sunt solutii pentru divertisment dar si pentru probleme si nevoi casnice, printre noile casti avem cele care elimina zgomotele ambientale, casti care se conecteaza in pereche la un singur dispozitiv ca doua persoane sa asculte aceeasi muzica – ce idee tare! sau casti speciale pentru cei care au dificultati de auz, tineri si batrani. O linie intreaga de sisteme audio care sa iti vina peste cap si sa iti ofere confort si calitate.

Castile wireless din gama Active Noise Canceling sunt foarte bine izolate fonic astfel ca nu trebuie sa iti faci griji de mediul inconjurator cu pana la 99% prin tehnologia ActiveShield Pro. Căștile au patru microfoane (două externe și două interne) care monitorizează sunetele din afară și le anulează eficient, astfel încât nu veți mai auzi niciun sunet din mediul înconjurător și puteți asculta melodiile preferate fără a fi perturbați. Modelul Philips SHB9850NC oferă o autonomie de 16 ore și, datorită microfonului încorporat și a comenzilor tactile, vă permite să efectuați ușor comenzi și să răspundeți apelurilor telefonice. Se împerechează rapid cu dispozitivele portabile prin tehnologie NFC și, când se termină bateria, pot fi conectate prin cablu.

Casti Wireless Philips SHB9850NC
Casti Wireless Philips SHB9850NC

Casti Wireless Intrauriculare

De casti wireless intrauriculare nu am auzit pana acum, dar uite ca exista, iar noile modele Philips SHB5900 vor asigura si posibilitatea de a conecta doua perechi de casti la un singur dispozitiv prin tehnologia Music Chain. Castile wirless intrauriculare Philips SHB5900 se conecteaza la dispozitive portabile prin tehnologie Bluetooth sau NFC.
Gama SHB5900 are difuzoare de 8 milimetri iar bateria are o autonomie de pana la 8 ore si sunt cumva integrate pe cablu astfel incat castile sa fie si usoare, si comode. Sunt disponibile in mai multe variante de culoare.

Casti Wireless Philips Intrauriculare SHB5900
Casti Wireless Philips Intrauriculare SHB5900

De asemenea, compania olandeza Philips va lansa si niste casti special create pentru copii, si acestea pe bluetooth, iar modelele se diferentiaza prin faptul ca au limitatoare de volum care impiedica sunetul sa depaseasca 85 decibeli, un volum la care studiile au concluzionat ca nu ar fi prea puternic pentru copii. Castile vin si cu modul hads free incorporat, adica au si microfon pentru a se putea vorbi la telefon iar banda de sustinere este ajustabila cu pernute moi confortabile.
Castile pentru copii sunt disponibile in doua variante de culoare, blue cu mov si bleu inchis cu bleu deschis. In pachet copiii vor gasi si stickere pentru personalizare.

Casti Philips Audioboost pentru TV
Casti Philips Audioboost pentru TV

Pentru persoane în vârstă cu dificultăți de auz, Gibson Innovations lansează căștile wireless Philips AudioBoost (SCC5001) pentru televizor. Se conectează foarte simplu la televizor prin intermediul unui transmițător special, cu rol și de încărcător. Au un design în formă de stetoscop, astfel încat pot fi utilizate chiar și de către cei care poartă ochelari, și sunt comode la folosirea pe perioade lungi de timp.

Volumul fiecărei căști poate fi ajustat independent, pentru fiecare ureche, și pot fi conectate până la patru perechi de căști la un singur transmițător. Volumul televizorului poate fi pe modul ”Mute” sau la orice alt nivel, astfel încât și ceilalți din cameră, care nu poartă căști, să asculte conform preferințelor.

În plus, căștile Philips AudioBoost au microfon încorporat care preia și amplifică sunetele din mediul înconjurator, astfel încât cei care le poartă să poată participa fără reținere la conversațiile familiei.

 [sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Casti noi de la Philips: Casti Wireless intrauriculare, pentru copii si pentru cei cu deficiente de auz

  • 18 mai 2018 la 17:41
    Permalink

    M-ar interesa un sistem audio cu casti wireless intrauriculare si microfon wireless, pentru sali de conferinte, biserici, etc..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *