Casti noi: Logitech G633 si G933 Artemis Spectrum

De cand eram mic speram ca voi reusi sa imi cumpar un sistem audio Logitech, mai ales cand un prieten de-al meu si-a cumparat din Germania un 2.1 prin anii 2000. Au trecut vreo 6-7 ani pana mi-am luat ulterior si eu un astfel de sistem, din pacate cum am crescut am inceput sa apreciez mai mult muzica la casti decat cea la boxe… ca si vecinii altfel bat in teava.

Pentru pasionatii de gaming, dupa ce am anuntat lansarea unor monitoare misto de la AOC, iata ca vine randul sa ne echipam si cu casti. Vedere si sunet, cum s-ar spune. Noile casti lansate de catre Logitech, ca de ei e vorba, sunt modelele G633 si G933 Artemis Spectrum.
Castile sunt superioare ca nivel audio, din descrierea producatorului si dispun de drivere audio Pro-G în curs de patentare, Dolby Surround Sound 7.1, DTS Headphone: X și iluminare RGB.

Am observat că niciun producător nu crează căști audio de înaltă calitate, special dedicate gamerilor”, a declarat Ujesh Desai, vice președinte si manager general al diviziei Logitech gaming. “Așa că am lansat o provocare echipei audio, sperând că vom putea obține ceva măreț. Sunt un gamer și muzician înfocat așa că am fost extrem de încântat de design-ul propus de echipă.”

Căștile pot fi personalizate, dispun de senzori de lumină color pe discurile ce pot fi schimbate, cât și butoane G programabile. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, căștile permit personalizarea setărilor audio și crearea unor configurări audio personalizate1 care pot fi memorate.

Modelele Logitech G633 și G933 pot fi conectate atat la PC-uri, dispozitive mobile cât și la console (inclusiv PlayStation 4 și Xbox One). Logitech G633 dispune de un slot USB și unul analog care se conectează la două dispozitive diferite. în timp ce Logitech G933 are un slot USB și două intrări analog ce permit conexiunea la trei dispozitive.

Logitech G633 Artemis Spectrum va fi disponibil în magazine în luna septembrie 2015, la un preț estimativ de 169,99 Euro în timp ce Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless va fi disponibil din luna octombrie la un preț de 199,99 Euro.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *