Concurs pentru BLOGGERI! Castiga o CAMERA FOTO DIGITALA SONY!

Sunt si eu blogger si cunosc cat de mult conteaza sa ai un aparat foto destept pentru a face munca ca lumea. De aceea voi comanda doua aparate foto Sony de ultima generatie, unul pentru munca de review-uri si documentare pentru ElectroReview, si unul pentru tine, pentru a putea face articolele intr-o maniera mai profesionista si a te sprijini in munca ta de blogger.

Aparatul foto pe care am hotarat sa il dau ca si premiu in acest concurs este un Sony W620 care are un senzor de 14.1 Megapixeli, vine cu un card de 4 GB inclus, husa de protectie, acumulator si incarcator Sony.

Ce trebuie sa faci pentru a-l castiga?

1. Scrie un articol la tine pe blog despre electrocasnicul sau aparatul electronic preferat de la tine din casa si daca acesta a fost prezentat deja pe ElectroReview.ro posteaza un link catre recenzia acestuia de pe site-ul nostru.

a.) Cand ne referim la electrocasnic, acesta poate fi absolut orice dispozitiv de la tine din casa, de la televizor, masina de spalat rufe pana la imprimanta sau robotul de bucatarie.
b.) Daca produsul nu a fost deja prezentat pe ElectroReview.ro, este de ajuns  sa pui un link catre pagina principala www.electroreview.ro sau catre orice articol sau pagina de pe site.

2. Lasa un comentariu aici cu link spre articolul tau pentru a putea sa tinem evidenta linkurilor. In acest fel te sprijinim si noi, vei primi probabil si trafic de la ceilalti participanti.

3. Castigatorul va fi anuntat exclusiv prin newsletterul nostru, asadar pentru a afla daca ai castigat va trebui sa te abonezi la Feedreader, introducand in coloana din dreapta de pe sidebar mailul tau si sa confirmi abonarea la newsletter, sau prin click si abonare AICI.

Pentru a putea organiza concursul, numarul minim de participanti trebuie sa fie peste 20. Perioada in care se desfasoara concursul 5 Martie – 15 Aprilie, castigatorul urmand sa fie desemnat pe 17 aprilie prin extragere la sorti.

Nu exista nicio limitare legata la blog, daca acesta e pe domeniu propriu sau nu, daca are PageRank sau nu, singurul criteriu este ca blogul sa nu fie facut special pentru acest concurs, caz in care se descalifica.

Mult succes!

10 comentarii la „Concurs pentru BLOGGERI! Castiga o CAMERA FOTO DIGITALA SONY!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *