Castiga un iPhone 5 – Primul concurs

Desi nu au trecut decat vreo doua zile de la lansarea noului telefon mobil Apple Iphone 5, deja avem pe internet concursuri prin care poti sa castigi noul iPhone. Si concursuri reale, nu glume pe facebook ­čÖé

Mecanismul campaniei este extrem de simplu iar premiul este oferit de catre Evomag. Mai multe detalii despre concurs, regulament si perioada de desfasurare pe pagina dedicata de pe Evomag.RO, sectiunea Apple iPhone.

Mai trebuie spus faptul ca toti clientii Evomag care vor cumpara un iPhone 5 in ziua lansarii la magazinul online vor primi instant un voucher de reducere 200 lei pe care pot sa il foloseasca pentru a cumpara accesorii pentru telefonul mobil.

Personal astept si alte magazine online sau companii sa ofere premii consistente si cat mai multe telefoane iPhone 5.

Realitatea este ca mi se pare cam deplasat mecanismul campaniei, cred ca era mai de succes daca participau toti cei care comanda de pe site, nu doar cei care cumpara un device Apple.

castiga iphone 5
Concurs iPhone 5

Cu toate ca noul terminal de la Apple nu uimeste prin configuratie si a fost ironizat de lipsa inovatiilor caracteristice gigantului american consideram ca telefonul se va bucura de succes nu doar in randul impatimitilor acestui brand ci va lua si dintre clientii celorlalti producatori de telefonie mobila. Cred ca principal atu al noului smartphone este reprezentat de faptul ca are un display marit – si totusi nu foarte mare, este mai usor si mai subtire.

3 comentarii la „Castiga un iPhone 5 – Primul concurs

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *