Catalogul Altex de Black Friday 2013

Mai jos gasiti catalogul de la Altex si reducerile aferente Black Friday 2013. Sunt niste oferte interesante la iPhone-uri, o consola PlayStation 3 la 599 lei (varianta veche, de 12GB) si alte electrocasnice mici.

Sunt curios cum au stat cu stocurile din magazine si daca lumea s-a imbrancit. Stocul disponibil pe magazinul online in acest moment in mare parte este deja epuizat, probabil au fost mutate sau rezervate stocurile mai mult catre magazine.

Am vazut si o periuta de dinti Braun de ultima generatie la o reducere foarte misto, undeva la 250 lei cand in mod obisnuit se vinde la 489 lei.
Ma asteptam la produse mult mai multe de la Altex pentru catalogul de Black Friday. Insa au fost, pana la urma, niste reduceri bune si de la Altex, care confirma faptul ca avem nevoie anual de cel putin un Black Friday in Romania.
Este o ocazie foarte buna pentru a cumpara niste electrocasnice/electronice sau gadget-uri la un pret bun.

CLICK AICI: Magazine online care mai au stoc de black friday!

coperta catalog altex black friday catalog altex black friday laptopuri si it catalog altex black friday televizoare altex reduceri black friday catalog it si telefoane, foto 007 Altex catalog black friday electrocasnice 005 008

Voi ce ati cumparat anul acesta de Black Friday? De la cine?

[sam id=”3″ codes=”true”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *