Ce beneficii si tehnologii iti promit masinile de spalat rufe Indesit?

Prezentam in cateva articole trecute beneficiile si tehnologiile inovatoare cu care se pot lauda si pe piata romaneasca de electrocasnice masinile de spalat rufe de la producatori ca Beko, Gorenje si Bosch sau cele de la Electrolux. Dar acestea nu sunt singurele branduri renumite producatoare de masini de spalat, ci, se pare, firmele de profil se lupta fiecare pentru suprematie pentru a oferi avantaje cat mai avansate pentru cumparatori. De aceea, prezentam in continuare caracteristicile specifice cu care doresc sa ne surprinda masinile de spalat rufe de la Indesit, pe care le poti gasi deja si in magazinele specializate din Romania. Iar aceste caracteristici, dupa cum se pare, nu sunt deloc putine, cum de altfel, nici masinile de spalat lansate deja de acest producator, la preturi cat mai atractive, pentru nevoile fiecarei familii, dar, mai ales, fiecarui buzunar.

Masinile de spalat rufe Indesit

Tehnologia Smart pentru masinile de spalat Prime Indesit – consum redus!

Masinile de spalat rufe Indesit seria Prime se lauda cu tehnologia Smart, de ultima ora, pentru performante maxime cu pierderi minime. Atat masinile de spalat rufe standard Prime Indesit cu aceasta tehnologie, cat si cele cu uscator, asigura un proces optim de spalare si uscare cu un consum minim de energie, pentru orice tip de tesaturi si cantitati de rufe. Datorita unui senzor complex, greutatea rufelor este detectata, masina setand parametrii optimi de spalare si uscare si reglandu-i in conformitate cu incarcarea reala. Astfel de masini de spalat garanteaza consumul minim de energie si realizeaza economii de apa si energie electrica de pana la chiar 60%, precum si o economie de timp de pana la 50 % per ciclu de spalare – asta comparativ cu ciclurile traditionale de spalare, cu masina incarcata complet! Astfel de modele cu tehnologia Smart sunt, mai ales, cele din seria Prime: Prime Indesit PWDE81473S si Indesit Prime PWE 81472 S, de exemplu.

Masinile de spalat rufe cu uscator Indesit

Spuneam ca multe masini de spalat rufe Indesit au deja si uscator incorporat, asigurandu-te ca atunci cand vei scoate rufele din cuva, acestea vor fi gata de calcare sau chiar de purtare. Astfel de masini de spalat rufe cu uscator, 2 in 1 sunt: Prime Indesit PWDE81473SIndesit IWDC 6125 (EU) si Indesit IWDC 6105.

Dintre acestea, sunt masini de spalat cu uscator care detin un senzor automat pentru nivelurile de uscare. Cu ajutorul acestuia nu mai trebuie sa pierzi vremea incercand sa afli ce setare este cea mai potrivita. Un senzor automat, instalat la nivelul tamburului, monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acestuia atunci cand rufele tale sunt perfect uscate, iar hainele arata ca noi. Daca alegi o masina cu un sistem de senzori cu niveluri multiple, vei putea selecta nivelul de uscare dorit pentru rufele tale: pentru cele care urmeaza sa fie calcate, pentru cele care urmeaza sa fie puse pe umerase sau chiar pentru acelea care urmeaza sa fie puse direct in dulap, fara calcare. Unele uscatoare de la astfel de masini de spalat au un temporizator si astfel iti permit sa stabilesti intervalul de timp necesat pentru uscare in minute, dintr-un interval mai mare de la 30 la 180 minute, intr-o singura sesiune. Masini de spalat 2 in 1 cu uscator cu senzor automat pentru nivelurile de uscare sunt Prime Indesit PWDE81473S si Indesit IWDC 6125 (EU).

Masina de spalat rufe Prime Indesit PWDE81473S

Masini de spalat de mari capacitati, cu programe speciale pentru sportivi, pentru cei care au un stil casual si poarta Jeans des

Indesit ofera si masini de spalat rufe de mari capacitati, pentru cei care au nevoie sa spele cantitati mari de rufe deodata, mai ales pentru cei cu familii numeroase. Astfel, unele masini de spalat rufe de la Indesit au o capacitate maxima de pana la 8 kg, precum Prime Indesit PWDE81473S si Indesit Prime PWE 81472 S.

Unele masini de spalat Indesit au programe speciale, pentru anumite piese de imbracaminte, cum ar fi cele pentru articole din Jeans/denim: Prime Indesit PWDE81473SIndesit Prime PWE 81472 SIndesit IWDC 6125 (EU)Indesit IWDC 6105Indesit IWE 7125 BIndesit IWC 6105Indesit IWSD61281CECOIndesit IWSC5105 si Indesit IWSC5085 sau programe speciale pentru articole din Sport, cu 3 cicluri de spalare speciale (Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes – pentru incaltaminte sport), concepute special pentru a avea grija de echipamentul si pantofii tai sport: Indesit Prime PWE 81472 SIndesit IWDC 6125 (EU)Indesit IWDC 6105Indesit IWE 7125 BIndesit IWC 6105Indesit IWSD61281CECOIndesit IWSC5105 si Indesit IWSC5085.

De asemenea, unele au programul special Outdoor Wear, care reprezinta un ciclu unic care spala (si usuca, in unele cazuri) delicat tesaturile tehnice speciale, acestea fiind curate si pregatite pentru urmatoarea purtare afara. De exemplu, articolele din denim sunt ingrijite acum mai usor ca oricand, datorita acestui ciclu de spalare delicata. Blugii tai sunt astfel spalati (si uscati) perfect, pastrandu-si culorile vii dupa fiecare spalare. Program special Outdoor Wear au masinile de spalat rufe Indesit Prime PWE 81472 S, Indesit IWDC 6125 (EU)Indesit IWE 7125 BIndesit IWSD61281CECOIndesit IWSC5105 si Indesit IWSC5085.

Eco Time – program de ajustare a consumului la cantitatea de rufe din cuva

Anumite masini de spalat Indesit au prezente optiunea Eco Time, datorita careia nu mai este nevoie sa astepti sa se adune rufe pentru o sarcina completa. Poti folosi aceasta optiune de fiecare data cand doresti sa speli rapid o sarcina mai mica, de pana la 3 kg chiar, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30 % mai scurt si folosind pana la 40 % mai putina apa si energie electrica decat programele standard de spalare. Aceste masini, cu Eco Time, sunt: Indesit IWDC 6105Indesit IWE 7125 BIndesit IWC 6105Indesit IWSD61281CECOIndesit IWSC5105 si Indesit IWSC5085.

Ei, bine, acum vei putea oferi si mai in detaliu raspunsul la intrebarea „De ce ai vrea sau ai ales un anumit brand de masini de spalat?”. Si cel mai bine ar fi sa ti-l poti oferi mai ales tie, informat pe deplin, inainte de achizitionarea unui astfel de aparat. Asa ca nu alege dupa pret sau, mai rau, dupa cat de bine sau nu pot suna anumite functii sau chiar nume de branduri… ci cunoaste-le pe indelete!

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *