Cel mai probabil NU vom avea un telefon Facebook prea curand

Facebook continua sa isi imbunatateasca aplicatiile pentru vizitarea retelei sociale de pe telefoanele mobile, cat si website-ul. Totusi, din experienta personala pot sa ma declar dezamagit de felul in care ruleaza aceasta pe dispozitivele Android si posibilitatea destul de limitata in a controla aplicatia ce sa acceseze si ce nu.

Mark Zuckerberg a anuntat zilele trecute rezultatele financiare ale trimestrului 2 al anului curent si aceasta a spus printre altele ca aplicatia de Facebook este cea mai accesata aplicatie in acest moment pe dispozitivele mobile. De asemenea strategia lor este sa imbunatateasca si sa integreze direct in aplicatie si alte aplicatii 3rd pentru a avea intr-un loc toate posibilitatile de a arata pe o retea sociala ce faci, ce iti place si ce planuiesti.

Cu toate aceste declaratii, si nimic mentionat despre un eventual telefon mobil facebook, specialistii considera ca cel mai probabil reteaua sociala nu va investi intr-un telefon sub brandul propriu.

De mentionat totusi este ca cei de la HTC umbla zvonuri ca ar urma sa pregateasca un nou telefon de genul lui HTC ChaCha.

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *