Chiuvete Franke Disponibile si Online

De curand am remarcat ca in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, au intrat in oferta si chiuvete de la diferiti producatori, cel mai cunoscut dintre acestia desigur fiind Franke.

In acest moment sunt disponibile aproximativ 10 chiuvete de la Franke, printre care si seturi care vin impreuna cu baterie. Aceste modele de chiuvete sunt perfecte pentru bucatarie, pe langa faptul ca au pozitionarea cuvei unele si in dreapta, si in stanga – materialul din care sunt facute sunt bineinteles Premium.

Preturile la care se vand aceste chiuvete Franke sunt destul de variate, in sens ca putem sa alegem atat dintre modele bugdet – mai ieftine – cat si din modele la preturi mai mari, cu materiale de calitate premium si finisaje de lux.

Pe langa culoarea standard Inox am mai vazut si modele mai interesante, cum ar fi chiuveta neagra Franke Maris(vezi detalii si pret aici), cu material fragranit si care are o varianta de montare reversibila, adica se poate folosi atat pe stanga cat si pe dreata, proportiile fiind identice.

Totusi, cel mai interesant model de chiuveta mi-a parut PXL + 614 pentru ca vine la pachet inclusiv cu o bateria iar pretul sau (verifica aici pret actualizat) este unul foarte bun. Costa putin si este construit din inox iar cuva este una bine proportionata.

Poti sa vezi si alte modele de chiuvete Franke aici. Majoritatea sunt in stoc si livrarea se poate face de pe o zi pe alta, sau chiar in aceeasi zi daca adresa de comanda este in Bucuresti si comanda se realizeaza pana intr-o anumita ora. Ma rog, scrie in estimare pe pagina fiecarui produs in parte ­čÖé

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *