Combina frigorifica Arctic AK 346B+

Arctic AK 346B+ este o combina frigorifica medie, ideala pentru familii mici pana la mijlocii, de 2 – 4 membri, cu o paleta de functii normale, fara sa impresioneze in mod special, insa cu un design armonios, modern, un consum avantajos de energie si un pret pe masura (verifica aici pret actualizat).

Ca alternativa, varianta mai incapatoare este combina frigorifica Arctic AK 386B+; spun varianta pentru ca este exact acelasi model, aceeasi gama, diferenta constand numai in dimensiuni. Pana si pretul, la unii furnizori este neschimbat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Arctic AK 346B+

In ceea ce priveste tehnologiile utilizate si functiile oferite, Arctic AK 346B+ nu este un aparat foarte sofisticat insa beneficiaza de functie de super-congelare, sistem inteligent Eco Buzz care avertizeaza sonor in momentul in care accidental usa a fost inchisa necorespunzator sau este tinuta deschisa prea mult timp, are un sistem de dezghetare automata pentru frigider, insa nu este aplicabil si la congelator, unde acest lucru trebuie realizat manual. De asemenea, mentionez ca are la baza un sistem static de racire a aerului, clasic, adica nu abordeaza o racire prin curenti de aer.

Interiorul aparatului este impartit in doua, partea superioara de frigider iar cea inferioara congelator. Frigiderul dispune de 3 rafturi metalice special tratate pentru siguranta si igiena alimentelor, 4 suporti din plastic pentru usa, suport pentru oua si doua compartimente speciale pentru legume si fructe. Congelatorul detine 3 compartimente tip sertar, care sunt realizate din material plastic transparent.
Ar fi fost de preferat daca rafturile unitatii de frigider erau din sticla si din metal, pentru ca sticla nu permite varsarea cantitatilor mici de lichide pe rafturile inferioare.

Partea estetica si de design a combinei frigorifice Arctic AK 346B+ este destul de bine vizata, are un aspect placut, o combinatie de alb cu accesorii argintii si afisaj pe LED de culoare albastra, foarte discret amplasat in partea superioara a aparatului pe banda gri-metalica. Linia moderna este continuata si in ceea ce priveste deschiderea usii, aceasta are o deschidere cu maner vertical standard pe partea dreapta insa cu posibilitatea de reversie a balamalelor.

Sub aspect tehnic, aparatul are la baza sistemului de functionare un compresor, racirea se produce prin agentul R600a, freonul cel mai utilizat pentru aparatele moderne, iar dimensional masoara 185,3 cm in inaltime, 59,54 cm in latime si 60 in adancime, un volum total de 292 l, cu 205 l pentru frigider si 87 pentru congelator.

Are un consum de 254 kWh pe an, ceea ce se incadreaza cu succes in clasa de eficienta energetica A+. Congelatorul are o capacitate de a congela intr-un interval de 24 de ore o cantitate de pana la 5 kg iar intreg aparatul are o autonomie de functionare fara alimentare electrica de pana la 18 ore.

Una peste alta, Arctic AK 346B+ este un aparat frigorific de dimensiuni medii, conceputa pe un calapod foarte actual, care respecta normele standard ale unui electrocasnic modern, cu un consum redus de energie si la un pret foarte corect sub raportul functionalitatilor. Nu este un aparat foarte sofisticat insa asigura functiile unui aparat calitativ, iar acest lucru il poti proba aproape gratuit la Emag. Spun aproape gratuit pentru ca la Emag este o promotie pentru produsele Arctic, prin care poti achizitiona, testa timp de o luna si apoi returna produsul in cazul in care nu esti multumit. Merita sa incerci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *