Combina frigorifica Arctic AK326P+

Combina frigorifica Arctic AK326P+ este una foarte buna, fiind vandut undeva la 1100 lei si se aseamana foarte mult cu modelul AK 275+, tot de la Arctic, doar ca aceasta are o capacitate mai mare, chiar daca pretul este aproximativ la fel, asadar in alegerea acestor doua modele trebuie sa cantaresti cel mai bine necesitatile in familie, daca ai nevoie de o combina cu o capacitate neta de 270 litri cum e la AK326P+ sau de una cu 237 litri cum e la modelul 275+.

Designul este aproape identic, AK326P+ avand in unitatea de frigider un raft in plus. Calitatea materialelor din care este construita combina este foarte buna, totusi ce nu mi-a placut este imbinarea pe rafturile de pe usa, unde poti sa scoti cu usurinta, dar acest lucru poate fi tratat ca un plus in cazul in care vrei sa le scoti…

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunile combine frigorifice sunt bine proportionate, fiind ideal si pentru incaperi inguste pentru ca are o adancime de doar 60 centimetri si o latime de 59.5 centimetri. Inaltimea combinei este de 175.4 centimetri, asadar e suficient de mare. Singurul lucru care nu imi place este ca nu are maner, ci deschiderea se face tragand de usa in partea inferioara la frigider si in partea superioara la congelator. Era mai elegant cu maner, cum este la AK 275+.

Volumul net pentru frigider este de 183 litri, iar dispunerea este facuta pe 4 rafturi + compartimentul pentru fructe si legume, asadar in mod practic ai la dispozitie 6 segmente unde sa depozitezi alimentele. Pe usa mai sunt 4 rafturi pentru sticle si borcane, iar separat vine si suportul pentru oua pe care poti sa il pui fie pe rafturile superioare de pe usa, fie direct in frigider, dupa cum iti este mai comod. Iluminarea interioara este facuta cu un singur bec, suficient de puternic(si nu e deranjant) pentru a ilumina tot frigiderul. In congelator nu a mai fost cazul pentru a pune bec mai ales pentru ca iluminarea nu ar fi uniforma.

Congelatorul are un volum net de 87 litri, cu 3 rafturi de depozitare. 2 dintre cele superioare sunt mai mari decat cea de jos, pentru ca cel de jos este decupat pentru ca compresorul in partea din spate este jos (cam ca la orice combina frigorifica).

Cat priveste consumul de curent, este destul de mic, mai ales ca AK326P+ este in clasa de eficienta energergetica A+, asadar intr-un an de zile consuma in medie 272 kwh, ceea ce s-ar traduce printr-o factura de aproximativ 150-200 lei la curent.. calculati si lunar si va veti da seama ca combina frigorifica nu are un impact foarte mare in factura lunara de curent. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *