Combina frigorifica Arctic AK54305+

Combina frigorifică Arctic AK54305+ este un model clasic potrivit familiilor de 2-3 persoane, cu o capacitate medie de încărcare la cei 291 litri ai săi.

Modelul are o înălțime de 181 centrimetri, este un model bine compartimentat și oferă suficient loc de personalizare în interior prin intermediul rafturilor ajustabile pe înălțime. Astfel, poți plasa în această combină frigorifică Arctic și vase mai mari.

Combina frigorifică are un preț bun și oferă o clasă de eficiență bună, fiind și un model dat ca fiind popular în vânzările magazinelor online (verifică aici preț și specificații tehnice)

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasa de eficiență energetică A+ face ca acest model să aibă un consum redus de energie electrică.

Rafturi din sticlă securizată pentru o curățare ușoară

Pe lângă faptul că această combină frigorifică vine cu rafturi ajustabile, rafturile ei sunt confecționată din sticlă securizată.
Rafturile de sticlă chiar dacă sunt mai sensibile la șocuri mecanice, pot fi mai igienice și dura mai mult. În plus, sunt mult mai ușor de curățat.

Partea superioară a frigiderului are patru rafturi de sticlă și trei polițe de plastic alimentar pe ușă. Ușa permite depozitatarea sticlelor PET și a borcanelor, precum și a ouălor sau brânzeturilor.

Pe lângă rafturile orizontale de sticlă, frigiderul are și un compartiment Big Box de depozitare a legumelor și a fructelor. Aceasta este plasată în partea inferioară a unității frigiderului, imediat sub celelalte rafturi.

Unitatea inferioară, cea de congelare, la acest Arctic AK54305+ are trei rafturi. Două dintre rafturi sunt mai dreptunghiulare, pe când raftul inferior este ceva mai mic, datorită prezenței compresorului frigiderului în partea din spate.
De asemenea, combina frigorifică vine și cu tăviță pentru cuburi de gheață, tăviță care se amplasează în partea superioară a congelatorului.

Termostatul, prin care se reglează temperatura de răcire este amplasată în partea superioară.

Combina frigorifică are o autonomie de 16 ore în cazul întreruperilor cu energie electrică. Capacitatea de congelerare este de aproximativ 4 kilograme/24 ore, ceea ce este în media obișnuită a acestor aparate frigorifice.

La nevoie, ușile sunt reversibile, astfel că deschiderea poate fi montantă de pe partea dreaptă pe partea stângă. Din fabrică, combina frigorifică vine cu deschidere pe partea dreaptă.

Capacitate în regulă până la nevoile a trei persoane

Capacitatea netă a frigiderului este de 204 litri, pe când a congelatorului de 87 litri. Astfel, cu un volum total de 291 litri, considerăm că această combină frigorifică Arctic este una potrivită pentru până la maximum trei persoane.
Totuși, pot fi momente când veți simți că ar fi putut fi mai mare.

Printre celelalte funcții, se menționează suportul pentru ouă, termostatul reglabil, iluminarea interioară și sistemul antibacterian.

În ciuda dimensiunilor, greutatea este de doar 54 kilograme iar dimensiunile brute de  187,4 x 57,6 x 65 cm.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *