Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ de înălțime mare, capacitate 321 litri și tehnologie No Frost

Combina frigorifică Arctic AK60355NFEMT+ este un produs ce are de partea sa tehnologia inovatoare din domeniul combinelor frigorifice oferită publicului într-un design plăcut și cu un preț accesibil. Arctic reușește să își mențină renumele și să atragă clienți, datorită încrederii câștigate de-a lungul anilor și păstrate cu ajutorul seriozității pe care o alocă fiecărui produs pe care îl lansează.

Capacitatea de stocare este una relativ medie, chiar dacă combina frigorifică este înaltă, iar prin ce se remarcă este designul deosebit alături de un preț foarte atractic – verifică aici preț actualizat.

Tehnologii inovatoare

Combina frigorifică Arctic AK 60355NFEMT beneficiază de tehnologia Air  Flow Dual Tech, o opțiune ce reușește prin răcirea bazată pe curenții de aer multidirecțional să păstreze proprietățile nutritive ale alimentelor pentru mai mult timp. Uniformizarea temperaturii și umidității împiedică mirosurile să se întrepătrundă și să se altereze, lucru deloc lipsit de importanță pentru foarte mulți dintre consumatori.

Full No Frost

Full No Frost oferă avantajul de a scăpa de dezghețarea combinei, această tehnologie împiedicând formarea gheții pe pereții combinei, atât în zona de frigider cât și la congelator. Avantajul este atât de partea calității alimentelor, cât și a timpului și neplăcerii legate de curățarea periodică.

Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Caracteristici tehnice

Arctic AK60355NFEMT este un model de combină ce cumulează 321 l  volum net total, distribuiți sub forma 90 l volumul congelatorului, ce are 3 rafturi și o capacitate de congelare de 5 kg/ 24h, iar volumul frigiderului este de 231 litri. Frigiderul prezintă 3 rafturi a căror înălțime poate fi reglată datorită rafturilor detașabile din sticlă securizată ce suportă până la 25 kg, mai este dotat cu 4 rafturi pe ușă și un compartiment legume/fructe. Ca și dimensiuni, are 201*59,5*60 și cântărește 70kg. Combina funcționează cu un singur compresor și face parte din clasa climatică SN-T. Un alt avantaj pe care îl oferă Arctic este autonomia de 17 h în cazul unei întreruperi de curent și, foarte important, face parte din clasa energetică A+, ceea ce înseamnă un avantaj de 24% comparativ cu produse asemănătoare din clasa energetică A.

Funcții

Funcția Fast Freeze XL Zone se referă la un compartiment foarte încăpător al congelatorului, ce oferă posibilitatea de conglare rapidă. Aici, pot fi depozitate alimente congelabile. Combina este dotată si cu un compartiment ce asigură o temperatură apropiată de 0° C, zonă ideală pentru păstrarea cărnii și a anumitor produse lactate sau a alimentelor ce trebuie decongelate.

Combina frigorifică Arctic se încadrează în clasa energetică A+ datorită funcțiilor din dotare ce au ca scop economisirea la maximum a resurselor. De exemplu, funcția Energy Saver întrerupe indicatoarele luminoase de pe display, fără a afecta buna funcționare a combinei frigorifice. În plus, funcția Vacanță asigură funcționarea în condițiile unei utilizări reduse, ca în perioadele de vacanțe de peste an; alimentele rămân la păstrare în condiții optime, însă temperatura este redusă pentru o funcționare cât mai economică. Eco Fuzzy este funcția ce intră rapid în funcțiune în momentul în care ușa combinei frigorifice rămâne închisă pentru mai mult de 6 ore, combina având capacitatea de a se autoregla pentru a reduce consumul de energie.

Combina frigorifică Arctic AK60355NFEMT este un model recomandat pentru modul în care reușește să ofere la un preț accesibil o combină frigorifică de încredere, ce pune mare preț pe economisirea resurselor, fără a diminua din calitate.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ de înălțime mare, capacitate 321 litri și tehnologie No Frost

  • 5 septembrie 2019 la 19:31
    Permalink

    Am cumparat pe 28 august 2019 o combina Arctic AK60355NFEMT+si am o nedumerire! Functioneaza circa 4-5 ore si ia o pauza de 25-30 minute e normal?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *