Combina frigorifica Beko DBKEN386WD – Prospetime Indelungata

Nu numai produsele alimentare calitative conteaza in cadrul unei alimentatii sanatoase, ci si modul de depozitare al acestora. Gratie unei tehnologii avansate, combina frigorifica Beko DBKEN386WD asigura o pastrare eficienta, indelungata si sanatoasa prin functia speciala de fotosinteza, a racirii prin curenti multiplii de aer si a filtrului antibacterian de care dispune. Pretul este unul foarte bun, avand in vedere capacitatile aparatului (verifica aici pret actualizat).

Tot din seria Blue Light Intelligence, la pretul usor mai ieftin, gasesti combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ dotata pe langa, deja cunoscutele standarde Beko percum No Frost, Blue Light, Multi Flow cu Voice Recorder! Adica asta inseamna ca pe langa faptul ca te hraneste sanatos, iti mai si sopteste ce nu trebuie sa uiti sa faci!

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Beko DBKEN386WD

Aparatul a fost inzestrat cu tehnologii de ultima generatie cum sunt: sistemul de racire No Frost si Multi Flow capabile sa asigure o racire uniforma datorita orificiilor multiple de patrundere a curentilor de aer rece si totodata sa nu permita formarea stratului de gheata in interiorul aparatului si pe alimente.

Facand parte din seria Blue Light, Beko DBKEN386WD asigura o conservare extrem de eficienta a alimentelor datorita luminii albastre proiectate din dublu unghi in compartimentul de legume si fructe care le activeaza procesul de fotozinteza chiar in frigiderul tau. Astfel, fructele isi mentin proprietatile, aportul de vitamine si hidratarea de care au nevoie constant chiar si dupa o perioada mai lunga de depozitare.

Vis-a-vis de compartimentare, frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla, ajustabile pe verticala, compartiment de legume si fructe, 3 suporti mari si 4 mici pentru usa, tavita pentru gheata, suport de oua si compartiment pentru branzeturi, iar congelatorul are 3 compartimente egale ca volum, o capacitate de congelare normala de 6 kg/24 h, insa dispune si de functie de congelare rapida .

Beko DBKEN386WD are o structura masiva cu dimensiuni de 201 x 59.5 x 60, un volum total de 321 l cu 231 l alocati frigiderului si 90 l congelatorului, iar consumul energetic este de 404 kWh pe an, asta insemnand un consum relativ scazut, de clasa A. Modelul este realizat pe culoare alba, are usi cu deschider standard pe dreapta, reversibile totusi, iar sistemul de deschidere este foarte facil datorita manerului vertical al aparatului. Fara alimentare cu energie electrica, duce o autonomie de pana la 15 ore, are un singur compresor si functioneaza cu agent de racire R600a.

Beko DBKEN386WD Blue Light

Designul modern al aparatului este dublat de functiile de asemenea de noua generatie integrate: displayul cu afisaj LED, dispencerul de apa super facil de utilizat si cu posibilitate de restrictionare pentru accesul copiilor printr-un simplu buton, reglajul electronic constant al temperaturii si sistemul de avertizare pentru atunci cand usa frigiderului este uitata deschisa.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Combina frigorifica Beko DBKEN386WD – Prospetime Indelungata

  • 17 aprilie 2013 la 21:10
    Permalink

    Am acesta combian, e no frost..dar imi ingheata mancarea in frigider! nu mai stiu ca sa fac, cum sa il setez! pana acum era setat la 6grade frigiderul cu -20 grade congelatorul. astept sfaturi, pareri

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *