Combina Frigorifica Gorenje RK6337E

Gorenje RK6337E este o combina frigorifica foarte eleganta de la producatorul sloven Gorenje. Are o capacitate totala de aproximativ 308 litri, impartit in unitatea de frigider 205 litri iar in cea de congelare 205 litri. Astfel, se adreseaza cu precaderea familiilor cu intre 2 si 4 componenti iar pretul la care vine este foarte interesant: (verifica pret actualizat).

Combina nu are sistem de racire NoFrost insa nu este neaparat o problema, pentru ca noile generatii de combine frigorifice au scurgeri speciale pentru dezghetare, mai ales la unitatea de frigider. De asemenea, nu are nici dispencer de gheata sau apa, probabil din ideea de a optimiza mai bine spatiul. Trebuie sa spun ca din acest motiv, de spatiu, nu am cumparat nici eu un model de combina frigorifica cu dispencer, tocmai pentru ca nu consider util la combine fara deschidere side by side acest lucru, care pana la urma este un moft. De ce sa strici jumatate dintr-o usa pentru a pune apa, ocazional, 2 luni pe an? ­čÖé

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Gorenje RK6337E ca si dimensiuni este foarte bine structurat, mai ales daca avem in vedere volumul net total de depozitare oferit – vine cu o inaltime de 177 cm, 60 cm latime si o adancime de 62.5 cm. Partea interesanta este ca are 2 compresoare, si probabil de aici vine faptul ca trece usor peste 40 decibeli, cand modele similare vin cu un singur compresor si implicit sunt foarte usor mai silentioase. Totusi, ca si consum energetic este OK – are clasa de eficienta A.

Inauntru, impartirea este pe 4 rafturi in frigider + compartiment legume si de fructe plus suport pentru bauturi. Are suportii din sticla, ceea ce este o nota de calitate din punctul meu de vedere. Congelatorul este impartit in 3 sertare destul de mari.

Per ansamblu, ca si specificatii nu ne da pe spate la acest pret, insa ca si calitate a constructiei si design suntem mari fani Gorenje si de aceea suntem convinsi ca si acest electrocasnic ofera fiabilitate foarte buna.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *