Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W Full No Frost, de capacitate medie pentru familii mici

Una dintre electrocasnicele care trebuie să existe în fiecare casă este combina frigorifică, iar modelul Hotpoint XH8 T2I W este perfect pentru gospodinele care vor să păstreze alimentele într-o stare foarte bună pentru cât mai mult timp, indiferent că este vorba despre mâncare gătită, produse semipreparate, lichide sau alimente congelate.

Dimensiunile aparatului frigorific îl recomandă pentru familiile mici de 2-3 persoane, cât și pentru cei care locuiesc singuri. Având în vedere tehnologiile pe care le are, combina frigorifică Hotpoint XH8 T2I W vine la un preț ușor peste medie – ? verifică aici preț și disponibilitate

Specificații tehnice Hotpoint XH8 T2I W

Combina frigorifică Hotpoint XH8 T2I W se încadrează în clasa superioară de eficiență energetică A++ și dispune de un sistem de răcire No Frost, ideal pentru păstrarea produselor la temperaturi optime care le păstrează proaspete pentru mult timp.

Are dimensiunile de 189 x 60 x 68cm; și poate fi amplasată atât în bucătărie, pentru un acces mai ușor, dar și pe hol – funcție de cum dorești să organizezi spațiul din locuință. Volumul net total de care dispune combina frigorifică este de 240 de litri, iar acesta este distribuit astfel: 105 litri volum net pentru congelator și 235 de litri, volum net pentru frigider.

Specialiștii s-au gândit și la consumul de energie, iar acesta este de doar 273 de kWh/an.

Frigiderul dispune de un sistem de dezghețare automat, ceea ce ajută o întreținere manuală mult mai ușoară. De asemenea, produsele pot fi distribuite pe cele patru rafturi din sticlă, iar cele patru compartimente de pe ușă sunt ideale pentru păstrarea borcanelor, de exemplu.  În plus, combina dispune de un compartiment separat pentru legume și fructe, dar și de un raft cu un design perfect pentru sticle.

Congelatorul are, de asemenea, un sistem de dezghețare automat si este împărțit în trei compartimente separate și foarte spațioase. Capacitatea de congelare de este de 10 kilograme o dată la 24 de ore, ceea ce ajută gospodinele să își calculeze timpul de care au nevoie atunci când se gândesc să gătească.

Design-ul modern al combinei frigorifice va oferi oricărei bucătării un aspect plăcut și atrăgător. Aparatul electrocasnic este alb, are o deschidere standard pe partea dreaptă și dispune de un mâner vertical. În plus, combina are un sistem de iluminare interioară, care nu afectează prospețimea produselor. 

Alegerea unei combine frigorifice Hotpoint reprezintă o opțiune ideală, atât din punct de vedere financiar, cât și practic. Tehnologiile avansate folosite pentru crearea acesteia ajută la personalizarea căminului, fiind în același timp în concordanță cu nevoia de a păstra alimentele proaspete pentru mai mult timp.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *