Combina Frigorifica Inteligenta Kenmore Elite 31

O noua inovatie in domeniul combinelor frigorifice, care practic transforma aparatul electrocasnic efectiv intr-un dulap frigorific inteligent, aceasta este filozofia Kenmore cu noile aparate, ca si Kenmore Elite 31, un aparat modern proaspat lansat. Acest aparat combina compartimentele aparatului in niste sertare inteligente, atat pentru a economisi spatiul, cat mai ales – zic ei – pentru a economisi energie si oferi un plus de comoditate.

Cel mai mult imi place ca pe usa principala a unitatii de frigider vine cu o usa dubla, care se deschide apasand un buton, ideal mai ales pentru depozitarea pe termen scurt a sucurilor si a altor snackuri cu un uz mai rapid.

Kenmore Elite 31 snack Picture
Kenmore Elite 31 sertare
Kenmore Elite 31

Totusi, o singura problema vad la acest aparat, pretul la care se vinde, la o super oferta este de “doar” 3359 Dolari. Il vrei, dar ti-l permiti? Noi nu, indiferent de cat de bine arata ­čÖé Produsul se poate vedea si comanda aici, probabil doar pentru Statele Unite fiind aceasta piata extrem de exclusivista. Asadar, hai sa ramanem la ale noastre combine frigorifice de larg uz, fie ca vorbim de Samsung, Electrolux sau Arctic.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *