Combina frigorifica LG GB5240AVAZ – Prospetime Indelungata si Design Modern

Simplu, combina frigorifica de la LG GB5240AVAZ le cam are pe toate. Consum super scazut de energie, tehnologie No Frost, Multi Air Flow, Bio Shield, Vitamin Kit, control perfect al umiditatii si protectie pentru copii iar capacitatea mare si dispencerul de apa de care dispune ii cresc substantial utilitatea. Calitatile enumerate se reflecta insa si in pretul aparatului insa daca esti hotarat pe un aparat de calitate, nu ai sa eziti la suma – (verifica aici pret actualizat).

Daca te poti lipsi de dispencerul de apa, exista si modelul LG GB5240AVCZ nu cu mult mai ieftin, undeva in jurul sumei de 3000 lei, si cu aceleasi functii si specificatii de baza. Mai ieftin, pe la aproximativ 2000 lei, dar cu functii si tehnologie impecabila poti opta si pentru modelul celor de la Beko DDEN507MWD+ cu tehnologie Blue Light, care mentine prospetimea fructelor prin favorizarea procesului de fotosinteza in interiorul compartimentului special.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

LG GB5240AVAZ Interior

Punctele forte sunt functiile multiple de care dispune LG GB5240AVAZ . Pe rand, Child Lock in traducere este functia destinata protectiei copiilor, bine de stiut daca ai asa ceva pe acasa. ­čÖé Apoi la partea de conservare a alimentelor la nivel calitativ superior, combina asigura o racire prin curenti de aer distribuiti uniform si omogen datorita tehnologiilor Multi-Air Flow si No Frost care impiedica astfel incarcarea alimentelor cu strat de gheata.

Compartimentele pentru legume si fructe sunt create special pentru a mentine o umiditate ridicata care mentine hidratarea acestora iar prin tehnologia Vitamin Kit aparatul nu numai ca mentine, dar si furnizeaza Vitamina C responsabila de prospetimea alimentelor. Iar, ca majoritatea combinelor frigorifice de noua generatie de la LG garniturile sunt tratare special cu Bio Shield pentru a dezvolta o proprietate antimicrobiana care previne formarea bacteriilor si a mucegaiului in interiorul si pe garniturile aparatului.

LG GB5240AVAZ este prevazut cu manere verticale, usi cu deschidere standard pe partea dreapta insa cu posibilitatea de a comutare pe stanga. Designul este realizat modern, de culoarea inoxului iar iluminarea interioara este asigurata de LEDuri cu consum foarte scazut de energie, la fel ca si electrocasnicul care consuma undeva la 261 kWh/an si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Tot la capitolul design, aparatul asigura o buna monitorizare a starii prin displayul cu afisaj LED iar daca ai uitat usa deschisa, nici o problema, aparatul este dotat si cu sistem de avertizare in acest scop.

La dimensiunile de 201 x 59.5 x 67.1 cm capacitatea interna de 355 l este impartita in 247 l dedicati frigiderului si 108 l congelatorului, iar cu privire la compartimentare, aparatul dispune de 3 rafturi detasabile de sticla, 3 suporti din plastic alimentar pentru usa, compartiment pentru branzeturi, tavita de gheata compartiment de legume si fructe. Pentru partea de jos a congelatorului are compartimente din plastic transparent cu o capacitate de congelare de pana la 16 kg/24 h datorita functiei speciale de congelare rapida. Are o autonomie de functionare in lipsa alimantarii cu energie electrica de pana la 12 ore Parametrii optimi de functionare pentru aparat sunt situati in intervalul maxim de temperatura 10 – 43 calculata in grade Celsius, iar nivelul de zgomot este aproape insesizabil, de 41 dB.

Una peste alta, LG GB5240AVAZ chiar daca poate lasa o urma de nesiguranta in privinta pretului de 3200 lei, convinge in schimb de la sine prin functiile multiple de care poti beneficia, prin designul modern si clasa economica de consum energetic. Calitatea electrocasnicului si renumele LG nu te vor lasa cu semne de intrebare.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *