Combina frigorifica Quadrio Hotpoint E4DAAXC, Full No Frost, clasa A+, Ecotech, Mare si Incapatoare

Dincolo de designul complet diferit si inedit cu care ne-a obisnuit brandul la aparatele sale electrocasnice, combina frigorifica Quadrio Hotpoint E4DAAXC surprinde prin multiplele specificatii si functii, facand din acest aparat frigorific unul de calitate superioara. Acum la reducere, vine totusi la un pret pe masura calitatii sale (verifica aici pret actualizat), dar eu zic ca si-l merita din plin.

Sistem de racire Full No Frost

In primul rand, ce e de apreciat la o combina frigorifica mai scumpa este faptul ca are sistem de racire de tip Full No Frost (atat la frigider, cat si la congelator), dezghetandu-se singura automat si scapandu-te de corvoada dezghetarii manuale, periodice.

Daca vrei sa afli mai multe despre avantajele unei combine frigorifice cu sistem de racire No Frost, citeste mai multe in articolul special.

In plus, este o combina frigorifica cu o clasa de eficienta energetica de tip A+, ceea ce implica un consum extrem de redus de curent electric: 393 kWh/an. Din pacate, are doar un singur compresor.

Mare, încăpătoare și cu împărțire originală

Foarte mare si incapatoare, cu un volum net total de 402 litri (292 litri-volum net frigider si 110 litri – volum net congelator), are o impartire originala, cu 4 usi diferite: 2 usi prezinta frigiderul si alte 2 usi are congelatorul. Usile nu sunt reversibile, dar nici nu ar fi nevoie, pentriu ca impartirea este foarte buna, frigiderul avand deschidere de tip Side by Side, iar congelatorul se deschide frontal printr-un sistem de tip Slide. Nu prezinta dispenser pentru apa si nici dispenser pentru gheata.

Frigiderul prezinta 2 rafturi, cu 3 nivele si 3 cutii de depozitare (2 mai mici pentru legume si fructe si unul mai mare, pentru carne, peste si fructe de mare proaspete). Compartimentarea este una foarte inteligent gandita, pentru ca inclusiv cele 2 usi interioare prezinta numeroase rafturi si compartimente pentru diferite sticle, oua, unt si branzeturi. De asemenea, frigiderul prezinta si un raft special pentru vinuri / alte feluri de sticle, astfel incat sa castigi si mai mult spatiu in frigider si sa tii inauntru la o siguranta si mai mare sticlele cu bauturi, in caz de petreceri. Astfel, se racesc mult mai repede si se mentin astfel mai mult timp.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Congelatorul are 2 compartimente diferite, foarte mari si incapatoare, fiecare cu usa proprie, deschizandu-se prin alunecare, in partea frontala. Capacitatea acestuia de congelare este destul de puternica: 9 kg/24 h. Iluminarea interioara este foarte buna, avand o clasa climatica de tip SN-N-ST-T si un agent de racire de tip R600a. De la o clasa climatica de tip subtropical, acest aparat frigorific functioneaza normal chiar si pana la o temperatur ambianta de la 18 la 38°C.

Funcții multe și interesante

Vine cu o serie de functii interesante, foarte utile, care o fac mult mai eficienta, precum: functie vacanta/Holiday, functie de super congelare, functie de super racire / congelare, functie Eco (prevazuta cu simbolul Ecotech), sistem antibacterian, cu un control de igiena sporit. Simbolul Ecotech este prezent la aparatele frigorifice care ating cele mai inalte standarde de eficienta energetica, dar care, in schimb, au niveluri scazute de consum si ofera standarde de performanta excelenta.

Control igienă

In plus, combina frigorifica Quadrio Full No Frost Hotpoint E4DAAXC este prevazuta in interior cu un control de igiena / Hygiene Control, care protejeaza mai bine alimentele, avand interiorul acoperit cu o folie permanenta speciala care indeparteaza riscul de formare a mucegaiului si a diferitelor tipuri de bacterii.

Afișaj LED

Are un tip de afisaj cu LED, cu un control electronic pentru setarea functiilor si a temperaturilor dorite, asigurand astfel acces direct la orice tip de informatii despre aparatul tau frigorific si o gestiune mult mai precisa a temperaturii. Prezinta sistem de alarma, cu avertizare sonora, in cazul in care uiti usa deschisa.

Dimensiuni mari, ca pentru o combină frigorifică încăpătoare

Destul de grea, cantarind in total 98 kg, are dimensiuni foarte mari, ca o combina frigorifica de inalta clasa: 195.5 cm in inaltime, 70 cm in latime si 76 cm in adancime. Are o autonomie foarte buna, rezistand pana la 18 ore fara curent. Un aparat silentios, combina frigorifica Quadrio Full No Frost Hotpoint E4DAAXC are un nivel de zgomot de doar 46 dB.

Ideala pentru o familie, fiind foarte incapatoare si mare, de culoare inox mat, cu o compartimentare inteligenta, deschidere a usilor ergonomica si facila, foarte calitativa, consumand putin, combina frigorifica Quadrio Full No Frost Hotpoint E4DAAXC este geniala, oferindu-ti si mult spatiu de stocare, si functii interesante si o functionare de inalte standarde pentru mult timp.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *