Combina Frigorifica Samsung RL43THCTS1

Daca cauti o combina frigorifica mare care sa se pozitioneze cat mai bine intr-o bucatarie ingusta, Samsung RL43THCTS1 poate fi solutia, pentru ca are o inaltime mare, de aproximativ 2 metri si cu toate astea latimea ei este de doar 60 centimetri. De asemenea, nu trebui sa ignori nici calitatea materialelor si a sistemului combinei frigorifice, ori acest Samsung combina foarte bine tehnologia moderna cu utilizarea in viata de zi cu zi. De asemenea, pretul este destul de mic comparand cu aparatele concurentei, si daca il gasesti la 1300 lei si ai nevoie de un astfel de aparat, nu ai nicio scuza sa nu il cumperi. In mod obisnuit ea costa aproximativ 1500 lei. (click pentru verificarea pretului).

Reviewul continua mai jos

Samsung RL43THCTS1 deschis

Designul combinei frigorifice Samsung RL43THCTS1 este elegant, culoarea fiind un Argintiu care pare metalic. Are aspectul lucios si ofera incantare intr-o bucatarie moderna. Dimensiunile totale ale combinei frigorifice sunt de 200.5 x 59.5 inaltime pe lungime si o adancime de 64.5 cm. Volumul total este 316 litri din care 222 litri sunt pentru unitatea frigiderului si 94 litri este capacitatea congelatorului.

Frigiderul are 4 rafturi de sticla plus compartimentul pentru legume si fructe. Pe usa sunt montate 4 rafturi pentru bauturi si borcane. Rafturile de pe usa nu sunt ajustabile insa sunt foarte bine proportionate. Imi place ca la rafturile de sticla, in capat au puse niste opritoare din cauciuc care in nu permit picurarea lichidelor, un mare avantaj fata de rafturile din grilaj metalica. De asemenea o alta noutate la unitatea frigiderului este prezenta iluminarii in sistem LED, mai puternic, mai economic si cu o durata de viata mai mare decat becurile clasice.

Unitatea de congelare este impartita in 3 compartimente separate prin rafturi din plastic alimentar de o calitate destul de buna. Doua dintre compartimente sunt mai mari, iar cel de sus este mai mare, cred ca acolo sus se pot tine alimentele care au un transfer mai ridicat de miros (peste etc).

Usa acestei combine frigorifice Samsung RL43THCTS1, chiar daca este foarte elegant finisata, are totusi un mic neajuns, deschiderea se poate face doar din partea dreapta.

Totusi, consider ca este un neajuns peste care se poate trece. Despre usa mai trebuie sa spun ca are un maner foarte elegant si ca si functionalitate tehnica combina frigorifica dispune de avertizare sonora pentru usa deschisa, pentru cei mai uituci dintre noi.

Samsung RL43THCTS1 se claseaza in clasa de eficienta A+, cu cun consum de electricitate foarte mic, la 277 KWh/an, ceea ce este undeva la 140-150 lei, un pret pentru energie foarte bun avand in vedere volumul destul de mare al combinei frigorifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *