Combina Frigorifica Super Economica Beko DBK 346++

Cu un design simplu, modern si usor de intretinut, combina frigorifica de la Beko DBK 346++ este un expert in ceea ce priveste economia la consumul de curent! In afara faptului ca are o clasa A++ de consum, aparatul nu iese cu nimic in evidenta, este prin natura sa un aparat clasic din punct de vedere al functiilor, spatios si nu foarte pretentios la un pret rezonabil (verifica aici pret actualizat).

As avea de mentionat aici doua variante, ca pret asemenatoare insa ca functii cu multe clase peste, mai exact este vorba despre aparatele Beko DBK 386 WDR+ si Beko DBKEN386WD care sunt la un pret aproximativ de 1420 respectiv 1620 lei si fac parte din clasa Blue Light. Pe scurt, au tehnologie de conservare a legumelor pe baza de fotosinteza, racire multipla prin curenti de aer, display, voice record si functie antibacteriana. Suficient, zic eu, pentru un pret mai mult decat ok!

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In afara de functiile de baza, functia de super-congelare, racirea pe principiu static, termostatul reglabil si iluminare interioara, aparatul nu dispune de nici o alta tehnologie moderna. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, insa in ceea ce priveste congelatorul, aceasta se realizeaza manual la intervale periodice de timp.

Frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla, 3 suporti pentru usa dintre care unul cu sistem de inchidere, capac, compartiment pentru branzeturi, compartimente pentru legume si fructe, suport pentru sticle, suport de oua si tavita pentru gheata, iar congelatorul are 3 sertare echilibrate ca volum si poate congela intr-un interval de 24 de ore pana la 5 kg de alimente.

Designul clasic al electrocasnicului alb este oarecum mentinut insa aspectul este totusi unul modern. Usile cu maner vertical au deschiderea standard pe partea dreapta insa pot fi lejer mutate pe stanga, daca locul necesita asta.

Sub aspect tehnic, combina este destul de incapatoare, la un volum total net de 300 l – 205 l frigider respectiv 95 l congelator si dimensiuni exterioare de 186.5 x 59.5 x 60 cm. Clasa de eficienta energetica A++ este datorata unui consum mediu anual de 254 kWh. Ca majoritatea aparatelor frigorifice, are un singur compresor, functioneaza pe agent de racire de tip freon R600a si are o autonomie fara curent destul de buna, de pana la 18 ore.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *