Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua – Cu sistem no frost și dozator de apă pe ușa frigiderului

Gătește repede, mănâncă bine. Îmbunătățește experiența gătitului în timp și calitate – acesta este principiul pe care se axează electrocaniscele, și la fel și cele produse de Whirlpool – o companie producătoare de aparate electrocasnice, care oferă clienților calitate la prețuri foarte bune.

În timp, Whirlpool a câștigat încrederea românilor în produsele pe care le dezvoltă, datorită tehnologiilor avansate folosite: aparate pentru gătit, aparate frigorifice, mașini de spălat vase sau mașini de spălat rufe.

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 W Aqua reprezintă alegerea ideală pentru orice cămin, acesta fiind și economică, având un consum mic de energie electrică – fiind din clasa de eficiență energetică A+ și totodată reprezentând produsul perfect care să ajute la păstrarea alimentelor proaspete și gustoase.

Dimensiunea acestei combine frigorifice este ideală mai ales familiilor de până în 2-3 persoane sau celor care locuiesc singuri. Are un design complet alb și se ușa exterioară a frigiderului se remarcă și un dozator de apă, de aici provenind și denumirea Aqua
Având în vedere caracteristicile oferite și tehnologiile pe care le posedă combina frigorifică, prețul este destul de echilibrat în raport cu alte produse similare – ? verifică aici preț și disponibilitate

Caracteristici tehnice Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Combina BSNF 8101 W Aqua este foarte încăpătoare, perfectă pentru bucătăriile spațioase, având următoarele dimensiuni: 188.5 x 59.5 x 65.5. Volumul net total de 319 litri oferă gospodinelor posibilitatea de a păstra la rece o cantitate mai mare de alimente: frigiderul are un volum net de 222 de litri, iar congelatorul 97 de litri. Consumul anual de energie este de doar 311 kWh/an, acesta fiind un alt atu al combinei Whirlpool.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Atât frigiderul, cât și congelatorul au fost gândite atent de specialiști în domeniu și se pliază pe nevoile oricui. Frigiderul este dispus pe patru rafturi din sticlă, unde se pot depozita alimentele și are un sistem dezghețare automat. La rândul său, congelatorul are trei rafturi, un sistem automat de dezghețare și o capacitate de congelare de până la 4 kilograme pe zi. Compartimentul mare, care se numește Big Box reprezintă un atu pentru acest tip de congelator, oferind posibilitatea de stocare a unor produse de dimensiuni mai mari.

În ceea ce privește siguranța, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua dispune de un sistem antibacterian, dar și de un sistem de avertizare pentru ușă deschisă și un sistem care indică temperatura ridicată. 

Nivelul de zgomot produs de către această combină frigorifică este de 42 decibeli, un pic mai ridicat decât la alte aparate frigorifice, dar este datorită sistemului modern No Frost și a modului de ventilație a aerului rece dinspre compresor spre unitatea efectivă de frigider și congelator.

Izolarea termică este foarte bună, în cazul lipsei curentului electric combina frigorifică se răcește într-un timp de 24 ore (dacă nu deschideți ușa).

Un dezavantaj major pe care l-au remarcat însă mulți cumpărători este faptul că ușa interioară nu este prea bine compartimentată, datorită rezervorului dozatorului de apă nu încap pe rafturile de pe ușă sticlele obișnuite de 2 litri. Din păcate nu am reușit să găsesc o poză cu modelul pe alb cu dozatorul, dar cel mai probabil este similar cu acest model. 

Pe lângă funcțiile interesante de care dispune combina Aqua, designul atrăgător o face perfectă pentru orice bucătărie: este albă, dispune de o deschidere standard, pe partea dreaptă, are un mâner încorporat și, în același timp, are iluminare interioară. 

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *