Combina frigorifica Whirlpool WBE 34162 TS, Clasa A++

O combina frigorifica simpla, intr-o linie minimalista, eleganta si moderna in acelasi timp, cu multiple optiuni si functii, foarte eficienta, e ceea ce cautam fiecare cand avem nevoie de un nou aparat frigorific. Intr-o astfel de descriere se incadreaza si combina frigorifica Whirlpool WBE 34162 TS, acum disponibila la un pret ofertant (verifica aici pret actualizat).

Cu o clasa de eficienta energetica A++, aceasta combina frigorifica are un consum energetic foarte redus, de 231 kwh/an. Din pacate, nu are sistem de racire de tip No Frost, nici la frigider, nici la congelator, astfel incat va trebui sa dezgheti congelatorul manual, periodic, o data la cel mult 6 luni. Frigiderul are un sistem de dezghetare semi-automat.

Combina frigorifica Whirlpool WBE 34162 TS este destul de mare si incapatoare, avand un volum net total de 339 litri, dintre care 226 litri este volumul net al frigiderului si 113 litri este volumul net al congelatorului. Nu prezinta dispenser special pentru apa sau gheata, dar acest lucru este totusi un avantaj, pentru ca ar ocupa destul din spatiul interior.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Whirlpool WBE 34162 TS deschis
Whirlpool WBE 34162 TS deschis

Interiorul frigiderului prezinta 4 rafturi din sticla, usor de curatat si de intretinut, un suport metalic cromat pentru sticle, care permite depozitarea pe orizontala a 4 sticle, un compartiment special, bine delimitat, pentru legume si fructe. Usa interioara prezinta 4 suporturi, pentru depozitarea oualor, untului si branzeturilor, precum a sticlelor – mai inalte si mai putin inalte.

Congelatorul prezinta 3 compartimente, din care 2 sunt mai mari si mai incapatoare si unul este mai ingust. Capacitatea de congelare este una buna, raportand la spatiul pus la dispozitie pentru congelator: 4,5 kg / 24 h.

Combina frigorifica Whirlpool WBE 34162 TS are un singur compresor si o clasa climatica tip N-ST. Are o autonomie foarte mare insa, in caz de intrerupere de curent, rezistand pana la 24 de ore fara a fi conectat la o sursa de alimentare. Este un aparat silentios, cu un nivel de zgomot de 39 dB. In plus, prezinta o iluminare interioara foarte puternica.

De culoare argintiu / silver mat deschis, combina frigorifica Whirlpool WBE 34162 TS are o linie simpla, in linii drepte, incadrandu-se astfel in orice decor. In acelasi timp, arata impecabil si extrem de modern. Are o deschidere standard, pe partea dreapta, cu maner vertical; nu are, asadar un sistem de deschidere cu usi reversibile care sa ofere posibilitatea de deschidere pe oricare dintre parti. Acest lucru te limiteaza oarecum in ceea ce priveste spatiul de amplasare a combinei frigorifice. Este destul de mare, masurand 187.5 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 64 cm in adancime.

O alternativa, mult mai performanta, cu Full No Frost, mult mai mare si mai bine impartita, dar cu o clasa de eficienta A+, ar fi combina frigorifica LG GB3133PVJW; diferenta de pret nu este mare, avand in vedere ca totusi prezinta o mare diferenta in ceea ce priveste eficienta si ceea ce iti pune la dispozitie. Daca nu esti inca foarte hotarat(a) ce ti se potriveste, poti sa citesti si un articol despre criteriile importante de alegere a unui frigider / combine frigorifice sau unul dspre tipurile de aparate frigorifice existente pe piata.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

2 comentarii la „Combina frigorifica Whirlpool WBE 34162 TS, Clasa A++

 • 31 august 2019 la 17:43
  Permalink

  Am achiziționat aceasta combina, iar din luna iulie frigiderul funcționează, dar congelatorul igheata numai primul sertar. Depanatorul zice ca nu se mai poate repara.

  Răspunde
 • 4 ianuarie 2020 la 10:40
  Permalink

  aparat slab. am unul si de strica mancarea in 2 zile. nu recomand.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *