Combine Frigorifice Ieftine in Februarie 2012

In general, lunile de iarna sunt cele mai indicate pentru a cumpara o combina frigorifica pentru ca acum volumul de vanzari e mai mic iar producatorii si magazinele online incearca cumva sa faca sa ruleze acele produse in stoc, ca daca stau doar in depozit este clar ca ei nu castiga nimic. Mai jos va prezint cateva combine frigorifice interesante si care au un pret relativ mic fata de ce ar trebui sa fie normal pentru o luna de vara. Unele au avut partele de review-uri la noi pe site, altele nu sau urmeaza sa facem daca exista cerinta pentru pareri despre acele combine frigorifice.

Ultimul top pentru luna noiembrie se poate vedea aici.

Top Luna Februarie 2012

Combina Frigorifica Arctic AK 275+ deschis

1. Combina frigorifica Arctic AK 275+, pret 1049, redus cu 12%, adica 150 lei economie. Poti cumpara aici si ai review aici.
Aceasta combina frigorifica este un model pe care l-am cumparat si eu si sunt foarte incantat de aparat, singurul defect vizibil este ca usa mie mi se pare ca se deschide prea greu. Modelul este de succes, se vinde in numar mare, poate de aceea a si crescut un pic pretul, desi eu cand l-am cumparat in noiembrie pretul era pe la vreo 1000 lei.

2. Indesit CAA 55 este un model mai mare, cu o capacitate de 260 litri, fata de 230 la aparatul Artic de mai sus. Pretul totusi este doar cu 100 lei mai mare, asadar 1149 lei, cu o reducere de la pretul initial de 50 lei. Si pretul acestuia a crescut usor, in noiembrie fiind vandut la 1079 lei, insa atunci erau mai multe promotii care cred ca pana la vara usor usor vor disparea. Produsul se poate vede aici. Avantajul acestui model este ca are capacitatea relativ impartita egal intre frigider si congelator, astfel oferind un spatiu de congelare mai mare decat la alte modele.

3. Arctic AK 296+, este si mai mare, are 290 litri capacitate, recomandat pentru familii cu intre 2 si 4 componenti. Pretul este tot de 1149 lei, reducerea fiind ceva mai mare, avand pretul mai mic cu 8%, adica cu 100 lei. Ce nu-mi place la aparat este ca nu e foarte inalt, avand vreo 163 centimetri inaltime. Cumpara si vezi specificatii tehnice complete aici.

4. Combina Frigorifica Samsung RL39THCSW1, cu o capacitate de stocare de 290 litri. Arata foarte bine si e unul dintre cele mai ieftine aparate electrocasnice din acest segment budget., si in plus are evaluare cu 4 stele a congelatorului, asadar are un randament foarte bun. Pretul este de 1199 lei (verifica aici pret actualizat), redus de la 1349 lei.

Samsung RL43THCTS1 deschis

5. Samsung RL43THCTS1 este recomandarea noastra daca vrei ceva mai mare. Are un pret usor peste ce am prezentat mai sus, insa este si acum la promotie. Poti vedea pretul si specificatiile aici si un review cu pareri scris de noi aici, inca din octombrie cand aparatul a fost lansat pe piata, asadar e un model 2011. De asemenea pot sa confirm ca a fost cumparat de o cunostinta de a mea care e mega incantat de aparat si a aruncat pe langa vechiul frigider si lada frigorifica (ma rog, a dus-o la tara, sigur intelegi :P); toata mancarea si alimentele intrand in aparat, si serios, sunt persoane carora le placa sa tina cat mai multa mancare acasa iar cand merg la cumparaturi sunt pe principiul sa cumparam – sa fie ca nu se strica.

Spor la alegerea celui mai bun electrocasnic pentru tine! Like & Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *