Concurs eMAG prin care poti castiga laptopuri si alte premii

Cei de la eMAG si Microsoft ofera cateva premii foarte tentante o data cu lansarea noului sistem de operare Windows 8.

Practic poti castiga unul din cele 6 laptopuri oferite in concurs sau cele 10 mouseuri Microsoft Arc Touch, extrem de simplu – pur si simplu utilizand aplicatia de Facebook disponibila in pagina lor Facebook.

Pentru cei care doresc sa profite de lansarea noului sistem de operare Microsoft Windows 8 le recomandam laptopurile la promotie din aceasta gama aici sau sistemele desktop cu licenta de aici.

Oferta de laptopuri o gasesc extrem de variata pentru ca avem laptopuri de la mai multi producatori – Acer, Asus, HP, Samsung, Sony si Toshiba. In ceea ce priveste sistemele desktop avem unitati configurate spre a fi folosite intr-un mediu mai profesional, adica sisteme HP Pro, cu licenta Microsoft Windows 8 Professional.

Daca cumva doresti sa faci un upgrade la noul sistem de operare Windows 8, licentele de upgrade sunt mai mult decat acceptabile ca pret – insa criteriul este sa ai deja o licenta de Windows Vista sau Windows 7 achizitionat.

Revenind la subiectul articolului, consideram ca nu ai nici un motiv sa nu incerci sa profiti de acest concurs – practic singurul lucru pe care il faci este sa intri pe acea pagina, sa te inscri si sa astepti extragerea premiului.

concurs-emag

One thought on “Concurs eMAG prin care poti castiga laptopuri si alte premii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *