Congelator Arctic AC135+, Clasa A+, simplu si ergonomic

Un congelator simplu, economic, cu un consum redus, ideal pentru familii care doresc un congelator in combinatie cu un frigider, in scopul depozitarii peste iarna a legumelor si fructelor sau a carnii este Arctic AC135+, la un pret destul de convenabil avand in vedere ce promite (? verifică aici preț și disponibilitate).

Cu un volum brut de 127 litri si un volum net total de utilizare de 117 litri, are o clasa de eficienta energetica A+ si consuma relativ putin; are un consum energetic de 210 kWh/an.

Ii acord o bila alba pentru faptul ca are sistem antibacterian, cu garnitura speciala, o tavita pentru cuburi de gheata, tava mare pentru gheata si functie de super-congelare pentru compartimentul superior, in cazul in care doriti sa congelati ceva rapid, cum ar fi inghetata. Are o capacitate de congelare de 10 kg/24 h si sistem de racire static.

Este bine compartimentat, daca luam in calcul ca nu are dimensiuni foarte mari. Are 4 compartimente, dintre care 3 sunt cu cosuri din plastic tare, cu exterior transparent. Nu are totusi un sertar mare (Big Box).

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ca detalii tehnice, de mentionat ca are 1 singur compresor, agent de racire R600a si o autonomie mare de 18 ore, adica atata timp isi pastreaza echilibrul termic fara curent in caz de pana sau intreruperi bruste. Un dezavantaj ar fi ca nu are functia No Frost, fiind necesar sa fie decongelat manual periodic, la cateva luni. Totusi, decongelarea nu se face des, asa ca se poate trece cu vederea peste acest aspect, intrucat castiga prin alte lucruri, cum ar fi consumul energetic redus si pretul rezonabil.

Are culoarea alb, culoare clasica a aparatelor frigorifice si prezinta un afisaj cu panou de control de tip LED in partea superioara usii. Designul este simplu si practic este ca are usi reversibile, putandu-se schimba oricand modalitatea de deschidere, in functie de incaperea in care il depozitezi sau de alte piese de mobilier din jur: de la stanga la dreapta sau invers.
Manerul este vertical si de culoare argintie, ca si partea superioara cu sigla si display-ul cu LED. Nu are dimensiuni foarte mari, e destul de micut pentru un congelator, ceea ce il face usor de depozitat si in spatii mici: 101,7 cm in inaltime, 54 cm in latime si 60 cm in adancime.

Un minicongelator practic, cu consum redus, pentru familii obisnuite sa stranga provizii pentru perioada de iarna sau pur si simplu se folosesc de el, prin congelarea diverselor alimente, congelatorul frigiderului sau al combinei frigorifice fiind insuficient. Ma gandesc acum la bunica, traind la tara si cu recolte bune toamna, Arctic AC135+ i-ar fi fost mai mult decat util. 🙂

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *