Congelator Gorenje F60308HW

Gorenje F60308HW este un congelator destul de maricel, cu inaltime de 180 cm si o capacitate de stocare neta de peste 261 litri si un volum de peste 300 litri in total din clasa de eficienta energetica A+. Se potriveste mai ales familiilor mari si in unitatile de alimentatie publica atat datorita dimensiunilor cat si clasei climatice variate din care face parte, practic opereaza la aceleasi valori si in conditii de temperatura externa intre 10 si 40 grade celsius. Este vandut la un pret de aproximativ 1900-2000 lei (verifica aici pret actualizat) iar garantia la vanzare este de 2 ani standard, cu posibilitate de extindere contracost chiar si pana la 4 ani.

Aparatul frigorfic vine cu multe compartimente, mai precis 8 la numari, asadar poti sa stochezi o mare varietate de alimente in el. De asemenea are tava pentru gheata iar usile sunt reversibile, standard fiind montate cu deschidere spre dreapta.

Congelatorul Gorenje F60308HW are dimensiunile de 180 cm inaltime, 60 cm latime si o adancime de 64 cm cu o greutate de aproximativ 80 kilograme. Opereaza la un nivel de zgomot redus, doar undeva la 42 decibeli si este un model cu un singur compresor.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aparatul poseda semnal pentru avertizare temperatura ridicata si un sistem prin care isi regleaza automat temperatura pentru o congelare mai rapida atunci cand il alimentezi cu mai multe alimente care necesita sa fie protejate prin inghet cat mai rapid. Capacitatea de congelare este de aproximativ 25 kilograme/24 ore, asadar este un model destul de bun in aceasta privinta. Autonomia in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica este de pana la 28 ore.

Fiind un aparat cu clasa de eficienta A+, F60308HW are un consum energetic anual de aproximativ 297 kwh/an, asadar factura lunara este undeva la 10-15 lei/an datorita operarii electrocasnicului, insa depinde si de sezonul de care vorbim si mediul in care este amplasat.

Dezghetarea este manuala, nu vine cu sistem No Frost insa este un model modern pe care nu trebuie sa il cureti foarte des datorita depunerilor de gheata, nefiind consistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *