Congelator Heinner HFF-160A+, Clasa A+

E vara, e abundenta de fructe si legume peste tot si daca vrei ca pe timp de iarna sa ai mereu la indemana tipuri de alimente pe care nu le poti procura in orice moment al anului sau sunt prea scumpe prin supermarketuri atunci cand vei avea nevoie, o solutie foarte buna este un congelator destul de incapator. Cum ar fi congelatorul Heinner HFF-160A+, la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat).

Cu un volum net total de 160 litri, Heinner HFF-160A+ este un aparat frigorific destul de mare si de spatios, fiind potrivit pentru congelarea oricarui aliment care necesita congelare. Si chiar este spatios, avand 5 compartimente mari, dispunand de spatiu util chiar si pentru pachete mai inalte si pungi mai mari. In plus, toate sertarele fiind suprapuse in linie verticala, congelatorul este foarte practic și ușor de folosit, fiind toate alimentele la indemana.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Congelator Heinner HFF-160A+

Totusi, la exterior, acest congelator masoara destul de putin, fara sa aiba nevoie de prea mult spatiu oriunde l-ai aseza. Asadar, are 144 cm in inaltime, 55 cm in latime si alti 55 cm in adancime. Asadar, cu un design Eco ergonomic, o latime mica, o organizare interioara, usa reversibila si maner incorporabil, ascuns, e un congelator spatios in interior, dar care este conceput sa ocupe putin loc oriunde. De asemenea, designul simplu permite o spalare usoara si rapida a aparatului.

Congelatorul Heinner HFF-160A+ este economic in ceea ce priveste consumul de curent electric, pentru ca a primit o clasare de eficienta energetica A+. Totodata, este si un aparat silentios, cu un nivel de zgomot de 43 dB. Prezinta si un termostat reglabil,, care permite un control mecanic al temperaturii congelatorului.

Heinner HFF-160A+ dispune si de un dispozitiv de recirculare a apei. La exterior, este alb, simplu, in linii geometrice, obisnuite, fiind un clasic si neremarcandu-se prin nimic deosebit. Iti va fi insa de folos pentru ceea ce poate realiza la interior si pentru cantitatea mare de alimente pe care le poti congela cu ajutorul sau. Pare o alegere foarte inteleapta, luand in considerare pretul mic.

O alternativa la fel de inteleapta, mai ales daca nu iti trebuie un congelator atat de mare precum cel de mai sus Heinner HFF-160A+, pentru ca nu ai nevoie de atatea alimente pentru congelare, este Arctic AC135+, mai mic, cu 4 sertare egale ca marime, dar mai ieftn.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *