Convector electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic

Ești în căutarea unei surse de încălzire pentru un spațiu mediu, de aproximativ 30-60 metri cubi? În acest caz îți recomandăm convectorul electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic.

Un convector ce oferă căldură deosebită și treptată pentru încăperile din locuința ta. Faptul că oferă posibilitatea de a fi amplasat pe podea sau de a fi așezat pe perete prezintă un avantaj în plus.

Bionaire BPH1520-I Micathermic reprezintă un sistem de climatizare deosebit de performant ce își poate dovedi utilitatea până și pe un spațiu mai extins.

Spre deosebire de sistemele clasice de încălzire, un convector electric de podea vine cu o mulțime de avantaje. Acest convector electric are o putere maximă de 1500W, putere ce poate fi reglată în două trepte. In ceea ce privește capacitatea de încalzire, acest convector electric este destinat volumelor de aer cuprinse între 30-60mc. Cu alte cuvinte, unei suprafețe cuprinse între 11-22 mp. 

Prețul de vânzare al acestui convector electric de podea este unul extrem de echilibrat – verifică aici preț actualizat.

Convectorul electric dispune de protecție IP24 ceea ce înseamnă că se poate utiliza și in mediile mai umede, deși v-am recomanda o atenție sporită, să nu intre în contact direct cu apa.

Covectorul electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic vine echipat cu un timer pentru ca utilizatorul să îi poată regla modul de funcționare în funcție de intervale de timp de până la 16 ore. În plus, acest convector electric este prevăzut și cu un termostat electric pentru ca utilizatorul să poată controla în mod eficient temperatura din cameră și să folosească un minim de resurse în acest sens.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dispune de funcția de protecție la îngheț, funcție ce are rolul de a menține o temperatură suficient de mare pentru protejarea instalației de îngheț. Este prevăzut cu un mâner de transport dar și cu un suport de fixare, atât pe perete cât și pe podea.

La fixarea pe perete, se recomandă în asemenea situații plasarea la cel puțin 60 cm înălțime și minimum cm depărtare de perdele sau alte elemente de mobilier. Șuruburile de fixare nu sunt incluse în pachet iar mai multe detalii se pot găsi și în manualul de utilizare și instrucțiuni.

Aparatul este unul silențios, având un zgomot maximum de 20 decibeli în operare, aproximativ la jumătate din cât are un frigider.

În concluzie, Bionaire BPH1520-I Micathermic reprezintă o soluție modernă pentru a ne încălzi.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *