Convorbiri din Italia ieftine catre Romania

Am intrat astazi pe site-ul RCS & RDS sa vad care mai sunt promotiile lor, atat pe partea de internet, cat mai ales pentru telefonia mobila prin Digi.Mobil. Despre operatorul Digi.mobil nu am prea scris pe ElectroReview, decat la aparitia lui iPhone 5 in oferta lor si totusi am observat ca au facut progrese semnificative in acoperire si mai ales in preturile pachetelor de telefonie.

Se pare insa ca ei lupta pe un alt front fata de Cosmote, Orange sau Vodafone si mizeaza foarte mult si pe cei din strainatate care doresc sa vorbeasca acasa.

Ba chiar, se pare ca exista o cartele Digi.Mobil care sa vina si cu numar de Italia si cu numar de Romania, astfel ca pachetul de convorbiri catre Romania este deosebit de ieftin.

Cartela romana-italiana de la Digi Mobil se poate cumpara la un pret de 5 euro si se poate comanda de pe internet.

Totusi, aceasta cartela este compatibila doar in reteaua 3G, asadar pentru functionare ai nevoie de un telefon mobil cu 3G, care se poate cumpara de aici.

Mai jos un screenshot cu tarifele Digi Mobil atunci cand suni din Italia catre Romania, cat si pentru convorbiri Italia-Italia:

convorbiri ieftine italia romania
convorbiri ieftine italia romania

 

Mi se pare extraordinar ca poti sa suni in Romania cu tarife de la 1 cent pe minut catre reteaua Digi Mobil si RCS & RDS fix si cu 2 centi pe minut catre Romtelecom sau alte retele fixe de telefonie.

Apelurile din Italia catre orice numar de telefon mobil din Romania sunt la 5 centi pe minut.

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *