Crazy Days la eMAG

Nebunia de la Black Friday-ul de anul trecut revine o data cu vanzarile din perioada pastelui prin eMAG Crazy Days(link anunt blog emag). Astfel, dupa promotia Flanco, compania care detine si eMAG si Flanco merge mai departe cu promotiile spre varful de lance al prezentei online al ecommerce-ului romanesc, reprezentat bineinteles de eMAG. Se pare ca promotia Crazy Days va fi pe mai multe zile, si prima zi din surse va fi pe laptopurile Dell cu 20% reducere. Asadar, pregatiti-va portofelele, cardurile, tentatia va fi mare o data cu reducerile, speram si noi consistente si pe mai multe zile(pare ca va fi tot o saptamana).

UPDATE-uri

Ziua 4 – Aici – Imprimante HP LaserJet si InkJet la promotie cu cateva pareri despre anumite modele.

Ziua 3 – Aici. Laptopuri Asus la promotie + ce vom avea saptamana asta in promotie.

Ziua 2 – Aici. Laptopuri Toshiba la promotie.

Ziua 1 – Aici. Impreuna cu pareri despre laptopurile din promotie.

Desigur, ne intereseaza sa vedem reduceri mari la electrocasnice, si sa se suprapuna de exemplu si cu promotia TVA Inapoi de la televizoarele Samsung, desi e putin probabil. Interesant si cum va muta concurenta, insa eu mereu am optat pentru magazine online mari, cu service si echipa de vanzari din top class.

Aboneaza-te la newsletterul ElectroReview.RO si in fiecare dimineata promitem ca iti reamintim si anuntam promotia zilei Crazy Days de la eMAG direct pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *