Cum sa conectezi un laptop la mai multe monitoare sau televizoare simultan

Daca conectarea unui laptop la un singur televizor sau monitor extern este extrem de simpla , pentru a conecta mai multe monitoare la un singur laptop ai nevoie de mai multe porturi de conexiune, dincolo de cele clasice VGA si/sau HDMI cu care nativ vine laptopul.

In cazul unui al doilea sau al treilea monitor de conectat la laptop, cel mai simplu este sa transformi unul dintre porturile USB intr-unul care emite semnal video, iar acest lucru se poate face cu un adaptor USB-Video. Un astfel de adaptor este Konig USB 2.0 – VGA/DVI, cu mentiunea ca acesta are o rezolutie maxima de 1440 x 990. Partea buna este ca poate fi oglindita imaginea cat si extinsa de la monitorul nativ al laptopului.

Un tutorial video care explica mai multe despre aceasta conexiune si posibilitate de conectare a mai multor monitoare la un laptop puteti vedea mai jos.

Daca cumva gasiti mai multe tipuri de adaptoare USB -> Video, le puteti mentiona mai jos in comentarii, cu sau fara parerile voastre despre acele produse.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Cum sa conectezi un laptop la mai multe monitoare sau televizoare simultan

 • 17 decembrie 2020 la 3:03
  Permalink

  Bună ziua!

  Îmi doresc să conectez 3 sau mai multe monitoare la laptop,în vederea de a avea 3 sau mai multe imagini diferite.

  Nu găsesc video-ul precizat de dumneavoastră unde este prezentată metoda de conectare a mai multor monitoare.

  Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *