Cum sa scapi de electrocasnicele vechi din casa: frigider, masina spalat sau aragaz vechi

Trebuie sa recunoastem, de fiecare data cand ne cumparam un electrocasnic nou in casa, avem o mare problema cu ce facem cu cele mai vechi. Daca cei care locuiesc la casa il mai pot depozita pe undeva prin curte sperand ca cineva sa vina si sa il ia, cei de la bloc trebuie sa se debaraseze repede de modelul vechi. Ori daca nu ai la cine sa duci modelul vechi, de cele mai multe ori ramai cu el blocat si fie trebuie tu sa il duci la fier vechi (de multe ori se accepta cand scoti componentele neferoase – cum sunt cele din plastic) sau il pui pe balcon unde din nou poate ocupa spatiu pretios.

Am sesizat de curand insa ca cei de la eMAG au introdus posibilitatea de a scapa de vechiul electrocasnic fix la livrarea produsului nou. Practic, atunci cand vine curierul – iti lasa noul aparat si il ia si il duce pe cel vechi. Poti sa citesti mai multe detalii despre acest serviciu aici.

Tot ce trebuie sa faci este ca la cumpararea unui electrocasnic mare sa selectezi bifa Doresc ridicarea gratuită a produsului vechi. In acest fel acestia vor trimite un curier la livrarea noului electrocasnic sa il ia si pe cel vechi.

electrocasnice vechi

Informații aici

Programul de colectare este valabil pentru toate produsele vandute pe eMAG din categoriile:

 • Aparate frigorifice
 • Masini de spalat rufe
 • Aragazuri
 • Masini de spalat vase
 • Masini de spalat vase incorporabile
 • Aparate frigorifice incorporabile
 • Masini de spalat rufe incorporabile
 • Aparate de aer conditionat

In momentul plasarii unei comenzi pentru un produs din categoriile de mai sus, clientul are posibilitatea de a opta pentru ridicarea gratuita a unui produs vechi. Ridicarea se va face de catre curierul care livreaza acasa comanda eMAG.

Ocazional am sesizat la frigidere mai ales si diferite programe de buy-back, insa acestea de cele mai multe ori sunt realizate de catre producator. Din păcate nu am mai prea sesizat începând cu anul trecut astfel de programe așadar e foarte util dacă direct magazinele se ocupă de acest detaliu.

One thought on “Cum sa scapi de electrocasnicele vechi din casa: frigider, masina spalat sau aragaz vechi

 • 22 aprilie 2021 la 10:25
  Permalink

  Ce pot face cu un aragaz vechi care nu este electric ? Il pot da la schimb când cumpăr altceva .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *