Cumperi Electrocasnice Online?

Chiar daca ponderea comertului online fata de vanzarile clasice in retele de retail inca nu este foarte mare, se observa totusi un trend crescator foarte sanatos care nu poate decat sa ne bucure.

Astfel, resursele de documentare pe internet sunt foarte bune, si inca mai e loc de dezvoltare pe aceasta nisa – asadar alegerea este una mai documentata si nu se rezuma doar la stadiul de “mi-a placut electrocasnicul x, l-am cumparat” cum merge procedura de cumparare in retele clasice retail ci avanseaza spre documentare si scalabilitate a necesitatilor tale – stii exact de ce ai nevoie, esti informat exact cu privire la specificatiile produsului tau si bineinteles, poti sa cumperi la un pret mult mai bun comparand mai multe surse.

De asemenea, important este faptul ca orice magazin online serios ofera livrare direct la tine acasa prin curierat gratuit (asadar se spulbera mitul conform caruia cumparaturile online vin cu preturi mari de livrare) iar livrarea se face de cele mai multe ori in mai putin de 24 ore, indiferent ca magazinul online este din Craiova iar localitatea de destinatie ar fi Botosani. Costul de ramburs iarasi e 0, asadar castigi pe toate partile, atat financiar cat mai ales prin comoditate.

De asemenea, magazinele online ofera si posibilitatea de returnare a produselor in cazul in care nu esti pe deplin multumit. Desigur, ca sa nu ai parte de frecusuri, recomand magazinele online care deja au trecut testul multor clienti. Mai trebuie spus si ca emag ofera extragarantie de retur pana la 30 zile, asadar daca dupa -sa zicem- doua saptamani de utilizare a produsului nu esti multumit poti sa primesti banii inapoi.

Dintre magazinele online pe care le recomand ar fi emagaltex cu precizarea ca pentru electrocasnice cel putin emag si altex ofera livrare gratuita oriunde iar emagul ofera si multiple variante pentru electrocasnice in rate.

Image: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *