Cuptoare cu Microunde Whirlpool Max in Editie Limitata

Editia Limitata de cuptoare cu microunde Whirlpoo Max a fost lansata pentru a marca intr-un mod special existenta de 100 ani a producatorului. Microundele din Seria Max vin cu tehnologia al 6lea simt si de asemenea au functie de incalzire pe aburi si rumenire, pentru prima data intr-un singur aparat. Partea cea mai frumoasa este la aceste aparate ca au un sistem de lumini ambientale care se schimba in functie de timpul ramas si de programarea aleasa pentru alimentele introduse in cuptor. Culoarea alba de exemplu arata ca aparatul este in standby; iar culoarea rosie arata ca aparatul este in functiune intr-un din programele de rumenire.

Lumina alba pentru standby

De asemenea, este aspteptat ca noile tehnologii de ce pe aceste produse sa vina si in echiparea standard a urmatorilor ani pentru produsele acestui producator. Asadar, se pare ca pe viitor vom aveam de microunde in 3D, facand ca mancarea sa se incalzeasca mult mai uniform. De asemenea, mai exista o specificatie Quartz Grill, un grill care se incarzeste foarte repede si este mult mai economic ca si consum de curent si putere.

Pe langa toate acestea, cuptoarele cu microunde Whirlpool Max in editie limitata vin cu un design special cu usa glossy. Dimensiunea cuptoarelor este de 39 cm pe lungime si ofera inauntru spatiu pentru o farfurie rotatitiva de pana in 28 centimetri diametru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *