Cuptor cu microunde Candy CMG2071M, 20 l, cu Grill

Din categoria electrocasnicelor de necesitate si accesibile ca pret, face parte si cuptorul cu microunde Candy CMG2071M, care, desi clasic, are diverse functii, este puternic si este acum disponibil la un pret foarte convenabil (verifica aici pret actualizat).

N-as vrea insa ca pretul sa fie singurul criteriu pentru care cineva ar alege cuptorul cu microunde Candy CMG2071M, pentru ca acest aparat poate fi ales si pentru multe alte lucruri. In primul rand, l-as alege si pentru ca are accesoriu pentru Grill si, implicit, functie pentru pregatit gratar in interiorul sau. Accesoriul pentru grill este metalic, cromat, ceea ce inseamna ca este destul de rezistent si usor de curatat.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aspect si functii standard insa raport foarte bun calitate/pret

Desi din seria aparatelor electrocasnice de buget redus, acest cuptor are o putere destul de buna, atingand maximul de 700 W, iar la Grill chiar si mai mult: 900 W. Capacitatea este cea obisnuita pentru cuptoarele cu microunde: 20 litri, asa ca, dincolo de aspectul standard, chiar ar fi o investitie buna si economica.

Panoul de comanda este mecanic, cu 2 butoane: unul pentru reglarea puterii si implicit a temperaturii, avand 6 nivele de putere, si un buton pentru setarea timpului de incalzire/preparare, cu timer. Anunta, la final, printr-un semnal sonor, cand e gata mancarea.

Suportul rotund, plat, este realizat din sticla, are un diametru de 24.4 cm si necesita manevrare cu grija la curatarea cuptorului. Pentru mai multe sugestii despre cum se curata rapid un cuptor cu microunde, citeste in articolul special despre acest subiect.

Alb, cu usa cu geam cu buline negre, semiopaca, are un design obisnuit, traditional pentru un cuptor cu microunde, neremarcandu-se cu nimic la acest nivel. Cantareste 12.1 kg, fiind destul de usor. Nu prezinta insa accesoriu pentru rotisor, dar la un asemenea pret este deja suficient ca are si Grill.

Concluzie

Daca vrei totusi ceva mai eficient si cam tot la un asemenea buget redus, alege cuptorul cu microunde Hansa AMG20E70GIVH, tot cu Grill, cu un aspect putin mai modern, 8 butoane in panoul de comanda, 9 nivele de reglare a puterii, aceeasi capacitate de 20 litri, dar fara avertizare prin semnal sonor la final. Are totusi ecran cu LED.

Indiferent de ce alegi, ai parte cam de acelasi lucru la un pret destul de bun pentru un astfel de aparat. Ma refer la calitate si putere. Daca te-ai saturat insa de clasicul „prea clasic”, alege modelul Hansa AMG20E70GIVH, pentru ca are ceva „jucarioare” in plus fata de Candy CMG2071M, descris mai sus. Daca vrei sa economisesti insa cativa banuti si nu vrei decat putin peste strictul necesar pentru un cuptor cu microunde, alege Candy CMG2071M.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *