Cuptor cu Microunde Electrolux EMS20400K

Daca ieri v-am prezentat un cuptor cu microunde de culoare neagra de la Samsung, astazi a venit randul unui aparat similar de la producatorul suedez Electrolux si anume modelul EMS20400K, tot pe culoare neagra, insa un aparat cu mai putine butoane, usor mai mic ca dimensiune si cu programare prin butoane, nu digitala cum era la Samsung. Pretul este oarecum acelasi – aproximativ 350 lei (verifica aici pret actualizat), un pret destul de mare dar consideram ca este sustinut de calitatea generala a constructiei si a produsului.

Electrolux EMS20400K are o capacitate utila a cuptorului de 18 litri, de asemenea vine si cu functia clasica de cuptor cat si cu un Grill pentru a putea prepara o varietate mai mare de alimente. Partea buna a grillului superior este faptul ca este din cuart si astfel ca isi face treaba mai bine atunci cand vrei ca mancarea gatita sa fie mai crocanta sau rumenita.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Producatorul spune despre comenzi ca ar fi ergonomice, eu spun ca sunt pe principiul clasic de butoane si buton rotativ pentru selectarea timpului si a puterii. Ce este totusi cu adevarat util este faptul ca are o putere a cuptorului de 800 W, 1000 W a grillului si are functie de dezghetare, toate programele putand fi setate pe 5 trepte de putere.

Aparatul de gatit cu microunde are un design pana una alta frumos, in mare parte datorita culorii si a liniei rotunde care transforma aparatul intr-unul elegant, iar in partea superioara avem un display pe LED care afiseaza informatii despre programe, timerul iar in timpul in care aparatul este in standby indeplineste functia de ceas digital.

Ca toate cuptoarele cu microunde, sau cel putin majoritatea, acest Electrolux vine cu suportul rotund clasic de sticla, cu diametrul de 27 centimetri. In principiu este un aparat frumos, util, insa nu putem spune ca ar fi cel mai cel. Credem ca ofera valoare pretului sau si fiind unul de productie recenta trebuie sa isi dovedeasca in timp fiabilitatea.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *