Cuptor cu microunde Hansa AMG20E70GIVH, Grill, putere 900 W, 20 L, LED, Argintiu si Negru

Daca ai nevoie de un cuptor cu microunde simplu si obisnuit, de la care sa nu ai asteptari prea mari, la un pret acceptabil, te anunt ca am dat de unul care se incadreaza cerintelor tale: Hansa AMG20E70GIVH. Pentru specificatiile de baza cu care se lauda, simplitatea si utilitatea sa, pretul este unul convenabil (verifica aici pret actualizat), mai ales ca un cuptor cu microunde nu este, in general, un aparat electrocasnic de la care sa cer prea multe.

Totusi, Hansa AMG20E70GIVH are o putere destul de mare pentru un cuptor obisnuit: 900 W si o capacitate pe masura: 20 litri. In plus, prezinta 9 nivele de reglare a puterii, printr-un buton rotativ. Prezinta inclusiv un accesoriu pentru Grill, iar functia pentru Grill poate fi activata prin simpla apasare a unui buton. Grillul are o putere maxima de 700 W.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Panoul de comanda este unul digital, cu afisaj de tip LED de culoare rosu. Acest display afiseaza ora, atunci cand cuptorul nu functioneaza sau nu este activata nicio functie. Cu 8 butoane care functioneaza prin simpla apasare, prezinta suficiente functii, programe si optiuni, la un asemenea pret. Dintre acestea, amintesc de functia pentru dezghetare, programul pentru posibilitatea de a gati carne si de timer (cu un timp maxim de 95 de minute – destul de mare). Din pacate, nu avertizeaza la final, printr-un semnal sonor, cand e gata mancarea.

Pe langa gratarul metalic pentru Grill, interiorul este prevazut cu obisnuitul suport rotund rotativ, tip platou, cu un diametru de 24,7 cm. Nu prezinta in schimb accesoriu de tip rotisor. De dimensiuni obisnuite, compact, Hansa AMG20E70GIVH este disponibil pe argintiu / Silver si are un aspect comun, cu nimic surprinzator. Usa este realizata din sticla neagra, opaca. Combinatia de argintiu cu negru este una eleganta si moderna.

Daca nu iti place foarte mult acest cuptor cu microunde si vrei ceva de la un brand mai cunoscut, ai o alternativa in modelul Electrolux EMS20400K, de culoare neagra, mult mai elegant, tot cu ecran cu LED dar cu o capacitate mai mica (18 litri). Acesta are totusi o putere mai mare la grill, de 1000 W, dar puterea sa este de 800 W. Are insa doar 5 trepte de reglare a puterii. Grilllul este realizat cu invelis din cuart. Este cu putin mai scump decat Hansa AMG20E70GIVH.

Un cuptor cu microunde obisnuit, Hansa AMG20E70GIVH este pentru cei care urmaresc de la un astfel de aparat doar simpla utilitate si folosirea pentru functiile de baza. Pretul este la fel de obisnuit ca si acest cuptor cu microunde, de aceea zic ca merita, daca ai nevoie de un astfel de aparat.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

One thought on “Cuptor cu microunde Hansa AMG20E70GIVH, Grill, putere 900 W, 20 L, LED, Argintiu si Negru

  • 11 ianuarie 2014 la 20:14
    Permalink

    Toate bune si frumoase, o prezentare super, am cumparat si eu azi unul, dar am ramas un pic dezamagit de la inceput. In primul rand, in interiorul cutiei nu exista manualul utilizatorului (sa vad poate il gasesc pe net), apoi, dupa ce l-am instalat, imi vine idea sa ma uit pe eticheta de pe spatele cuptorului, unde sunt scrisi parametrii. eu voiam unul mai puternic, dar, dupa cum scrie aici vad ca trebuie sa ma multumesc cu 700 de wati, intrucat puterea de 900 W e atribuita grillului. Acuma ce sa cred, ce scrie pe eticheta sau ce scrie pe net?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *