Cuptor cu microunde incorporabil Candy MIC201EX, Functie Grill si Posibilitate de a Gati Mixt

Abia cand iti lipseste ii simti adevarata importanta a unui cuptor cu microunde. Si daca ai si o bucatarie moderna, cu aparatura incorporabila, ai nevoie si de un cuptor cu microunde incorporabil, destul de puternic, care sa iti permita sa prepari o mai mare diversitate de mancaruri. Asa este modelul Candy MIC201EX, la un pret moderat, avand in vedere aparatele similare (verifica aici pret actualizat).

Destul de mare si spatios, cu o capacitate de 20 litri, cuptorul cu microunde incorporabil Candy MIC201EX, are o latime de incorporare obisnuita pentru astfel de aparate, de 60 cm. In rest, masoara 46,1 cm in inaltime, 36,7 cm in latime si 28 cm in adancime. Suportul rotativ din sticla are un diametru de 24,5 cm.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Dar Candy MIC201EX nu ramane doar la stadiul unui simplu cuptor cu microunde, pentru ca, pe langa functiile obisnuit pentru dezghetare / decongelare automata sau Start Express, prezinta si functia Grill, cu suport metalic pentru a putea prepara si gratare in interiorul sau. Puterea sa este una foarte buna, de 1000 W, iar puterea maxima a cuptorului obisnuit este de 800 W. Prezinta 5 nivele de putere si, implicit, de temperatura. Grillul are 2 trepte de reglare a puterii. Imi place ca prezinta atat moduri simple de preparare: microunde, Grill, precum si moduri mixte (microunde + Grill), pentru pregatirea unui meniu intreg in timp scurt.

Are un numar de 8 programe, cu retete rapide presetate, un timer / cronometru obisnuit, cu semnal sonor la terminarea programului. Programele si diversele optiuni pot fi setate din panoul de comanda digital, prin simpla apasare a unor butoane, in numar total de 6, sau prin rotirea butonului de timer. Prezinta un ecran de afisare cu LED deasupra programului de comanda, pentru a putea vizualiza setarile alese.

Are un aspect modern, foarte placut, fiind de culoare inox mat, simplu de curatat si intretinut, usa deschizandu-se simplu, pe partea stanga, prin simpla apasare a unui buton cu gropita, sub panoul de comanda. Geamul usii este din sticla fumurie, ceea ce il face si mai elegant.

Candy MIC201EX este un cuptor cu microunde incorporabil impecabil, ideal pentru familii, util atunci cand ai nevoie de un preparat proaspat si savuros, dar gatit rapid, in timp scurt, fara multe batai de cap. Cum are si functia pentru Grill, te poate ajuta sa prepari si ceva mai sofisticat.

Daca esti in cautarea unui cuptor cu microunde incorporabil de la un brand mai cunoscut, de calitate si mai buna, din materiale superioare precum inoxul si cu care sa gatesti complex si cu tehnologii mult mai avansate, intrucat cuptorul obisnuit il folosesti mai rar si nu gatesti des, ideal este modelul Electrolux EMS26204OX, mult mai puternic si mai incapator, dar la un pret destul de mare pentru un astfel de aparat. Insa, cum ziceam, calitatea il recomanda, materialele superioare si multitudinea de functii cu ajutorul carora poti pregati multe lucruri intr-un mod divers.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *