Cuptor incorporabil Hotpoint FH51IXHA

Dupa ce ai ales o plita incorporabila foarte frumoasa, e timpul sa cauti si un cuptor. Chiar daca poate pretul este mare cuptorul incorporabil Hotpoint FH51IXHA este foarte interesant, atat datorita volumului mare, cat si datorita faptului care are 5 programe, timer si cu un randament electric bun (clasa A). Faptul ca este un cuptor cu alimentare electrica nu ar trebui sa faca diferenta, mai ales ca aceasta este si destul de economica, fiind incadrata in clasa de eficienta A.

Controlul cuptorului se face mecanic, adica prin butoanele amplasate in partea frontala a cuptorului, de acolo se regleaza si functiile, cele 5 programe si functiile speciale de multi coacere sau de ventilare a gratarului. Cele 3 butoane de reglare sunt butonul selector de programare, timerul la centru si in partea dreapta este amplasat butonul pentru selectarea temperaturii de coacere, avand 6 trepte predefinite de incalzire, incepand de la 60 grade.

Ca si accesorii, poseda de gratar combi si o tava pentru coacere inclusa. Bineinteles, se pot folosi si tavile proprii. Are 5 pozitii pentru a amplasa gratarul si tava de copt, asigurand astfel flexibilitate in a pozitiona tavile pentru a obtine grade diferite de rumenire. De asemenea, in interiorul cuptorului se regaseste si un bec pentru iluminare, astfel ca nu trebuie sa deschizi mereu cuptorul ca si la vechile cuptoare sau aragaze pentru a vedea stadiul coacerii. In plus, timerul este foarte util, in timp te vei invata cum trebuie sa programezi temperaturi pentru a obtine rezultate cat mai perfecte.

Manualul de utilizare cat si instructiunile de utilizare pentru Hotpoint FH51IXHA pot fi descarcate de aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *