Cycloramic, aplicatia care iti face iPhone-ul sa danseze, trece la a doua versiune

La o prima vedere, cand e in actiune, aplicatia Cycloramic s-ar putea sa te faca sa crezi ca necuratul e undeva prin zona, manipulandu-ti iPhone-ul prin intermediul magiei negre. ­čÖé

In realitate, e o simpla aplicatie care controleaza vibratiile in telefonul tau la frecventa necesara pentru a-l face sa se balanseze pe o masa si sa se si intoarca imprejur in acelasi timp, ca si cum ar dansa twist. In acelasi timp, te ajuta chiar si sa filmezi un videoclip si la 360 de grade.

Dar mintile din spatele acestei aplicatii s-au decis sa o duca spre un alt nivel; de aceea, Cycloramic va fi updatata si vom avea parte de o noua aplicatie: Cycloramic versiunea a 2-a.

Pe langa posibilitatea de a filma un videoclip, aplicatia te va lasa totodata, de acum incolo, sa creezi si o fotografie panoramica in high-definition (HD). Cei care detin iPhone 5 pot sa faca acest lucru intr-un mod hands-free, la fel ca si cu video mode, in timp ce aceia care detin iPhone, iPad sau iPod cu touch pot folosi manual panoramic mode. Aplicatia ofera un ghid de sunet si vibratii, in sensul ca telefonul iti notifica daca e la un nivel prea jos sau prea rapid.

Considerand ca utilizatorii care au trecut la IOS 6 au deja Panorama mode pe telefoanele lor, aceasta noua versiune a aplicatiei este la indemana pentru cei care folosesc iPhone 5 care isi pot balansa telefonul pe o suprafata plana pentru a surprinde o panorama perfecta. Daca nu esti, bineinteles, un utilizator al iPhone 4S care nu se pricepe deloc in a face fotografii panoramice, situatie in care acel ghid special de sunet si vibratii te va putea ajuta.
Echipa aplicatiei Cycloramic au mai facut, de asemenea, cateva mici imbunatatiri, precum posibilitatea distribuirii fotografiilor pe Facebook, controlul asupra calitatii videoclipului, precum si asupra vitezei la care telefonul sa se rasuceasca in video mode. Utilizatorii pot totodata sa aleaga daca sa foloseasca sau nu flash/blitz pentru panoramic mode, precum si controlul manual asupra expunerii sau asupra cresterii unghiului panoramic pana la 360 de grade.

Update-ul pentru Cycloramic este disponibil din 24 ianuarie 2013 la un pret de 99 $, in magazine de aplicatii (App Store) si este compatibil cu iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, dar si cu iPod generatia a 4-a si iPad 2.

Aplicatie iPhone si iPad Cycloramic

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *