Daewoo DWD-FV2021 – Mașină de spălat rufe ieftină de capacitate 7 kilograme

Daewoo DWD-FV2021 este o mașină de spălat rufe ieftină și economică cu o capacitate de spălare de 7 kilograme de rufe. Este o mașină de spălat rufe ideală pentru persoanele care caută o capacitate ceva mai mare, dar și economie de energie electrică.

Daewoo DWD-FV2021 este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat rufe de capacitatea aceasta, iar plusul major vine și prin faptul că este o mașină de spălat simplă de utilizat.

Prețul mașinii de spălat de regulă este mult sub 1.000 lei (verifică aici preț actualizat și disponibilitate), motiv pentru care această mașină a fost inclusă și în lista mașinilor de spălat ieftine recomandate spre achiziție.

Clasă de eficiență energetică A+++ pentru economie de energie electrică

În plus, clasa de eficiență energetică A+++ este una excelentă, iar capacitate de 7 kilograme încărcătură face această mașină de spălat rufe ideală pentru familiile cu mai mult de două persoane.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Designul acestei mașini de spălat este oarecum comun, nu iese în evidență cu mare lucru, iar coloritul este un alb predominant, mai puțin în partea dreapta superioară, unde panoul de comandă are o zonă de configurare pe negru.

În zona respectivă se pot personaliza ceva mai mult programele de spălare, cum ar fi programarea vitezei de centrifugare.

Nu este neapărat un display propriu zis, cum au alte modelele ceva mai premium precum Hotpoint WMSD723B sau Whirlpool AWSX63213, dar poți să îți faci treaba și cu acest model.

Zona pentru adăugarea detergentului este mare, făcută special așa pentru a nu vărsa detergentul lichid sau pudră pe lângă.

Ușa pare ceva mai mică pentru această mașină de spălat față de alte modele, dar poate este acest lucru aparent pentru că rama este ceva mai groasă.

Dimensiuni standard pentru o mașină de spălat rufe

Mașina de spălat rufe are dimensiuni normale pe laterale și înălțime, iar adâncimea ei este de 52 centimetri. Nu este neapărat o mașină de spălat rufe slim, dar nici nu este extraordinar de voluminoasă, comparând acest lucru cu mașinile de spălat de producție ceva mai veche care aveau această capacitate de încărcare.

DWD-FV2021 de la Daewoo este o mașină de spălat rufe dotată cu o mulțime de programe, care se pot și personaliza, astfel că indiferent ce tip de rufe plănuiți să spălați, mașina aceasta de spălat rufe este pregătită să le trateze bine și să le curețe.

Este dotată cu program rapid de 15 minute și program pentru spălatul hainelor copiilor mici

Pe lângă programele clasice, mașina de spălat vine și cu două programe foarte utile: programul rapid de 15 minute (ideal pentru o împrospătare a hainelor care nu sunt murdare) sau programul Baby Care – atunci când aveți bebeluși prin familie și aveți nevoi speciale de curățare.

De asemenea, posibilitatea de pornire întârziată este și ea foarte utilă pentru momentele când dorești să pui rufe la spălat de cu seară, dar nu vrei să înceapă mașina de spălat să pornească imediat, ci mai degrabă dimineața devreme.

Una dintre principalele observații pe care le-am văzut în review-urile clienților care au cumpărat acest model este că pe lângă mulțumirea generală (4.21 stele din 19 reviewuri), cumpărătorii au punctat și faptul că această mașină de spălat rufe de la Daewoo este foarte silențioasă.

Nivelul de zgomot la spălare este de 58 decibeli iar cel la centrifugare de doar 76 decibeli.

Cât despre fiabilitatea produselor Daewoo, poate țineți minte că prin anii 90 era o marcă foarte populară, dar o dată ce a crescut în cotă de piață Samsung, Beko, Arctic sau celelalte mărci cu mai multă publicitate, au cam pierdut cotă de piață în România. Totuși, încă se mai găsesc, iar de curând sunt pe rafturile cam tuturor magazinelor online.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *