Espressor DeLonghi Magnifica ESAM3000B

Daca esti gata sa investesti intr-un espressor profesional atunci ai putea sa iei in considerare espressorul DeLonghi Magnifica ESAM3000B. Cu el poti sa bei zilnic o cafea proaspata si savuroasa, pentru ca acest tip de aparat poate functiona atat cu cafea boabe cat si cu cafea macinata. Costa in martie 2012 aproximativ 1899 lei(verifica pret actualizat aici) la emag, are o garantie de 24 de luni cu posibilitatea ca aceasta sa fie prelungita chiar pana la 4 ani iar livrarea este gratuita.

Delonghi ESAM3000B are un design placut, este de culoarea neagra cu argintiu si are dimensiunile de 285mm in latime, 375mm in adancime si 360mm in inaltime.

Acest espressor are incorporata o rasnita cu 13 trepte de reglare a granulatiei. Unele dintre cele mai importante aspecte ale unui espressor care produce o cafea de calitate o reprezinta presiunea si puterea acesteia. ESAM3000B detine un avantaj in privinta aceasta, pentru ca el are o presiune de 15bari.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Cu acest espressor poti prepara si cappuccino sau latte, el are incorporat un sistem special cu care poti combina aerul, aburul si laptele, rezultand un cappuccino spumos si cremos. Volumul maxim al acestui automat este de 1.8L, fiind excelent pentru cei care doresc sa prepare mai multe cafele deodata. Rezervorul acestuia este detasabil, pentru o curatare si igienizare corespunzatoare.

Cu Magnifica ai posibilitatea de a prepara 2 cafele intr-un singur proces si poti folosi atat cafea boabe cat si cafea macinata. Cantitatea de apa si de cafea este reglabila, in functie de preferintele utilizatorului.

Alte functii pe care le detine acest aparat sunt: Control electronic al temperaturii, un sistem de oprire automata, un indicator care arata cand recipientul de cafea sau apa este gol, Sistem termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala, un program automat de clatire si decalcifiere, un indicator capacitate rezervor cafea macinata: 14 cesti/72h, duritate a apei programabila, Sistem de pre-umezire a cafelei, Distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei, Emisie de aburi reglabila, Termostat electronic pentru cafea si aburi, etc.

Descrierea producatorului impreuna cu specificatiile tehnice ale produsului le gasesti aici iar manualul de utilizare al espressorului in limba romana aici.

Video[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *