Dezumidificator de Aer Tesy DHF10CM

Dezumidificatoarele de aer in general sunt utile mai ales in timpul sezoanelor ploioase, insa sunt o adevarata valoare in locuintele unde umezeala este mai mare, se depune mucegai, sau sunt pe o parte unde razele soarelui nu prea ajung – iar cum s-a construit in ultima vreme, o multime de locuinte se afla in aceasta situatie, avand un nivel de umiditate prea ridicare, care dauneaza atat aparaturii electronice, peretilor cat si mai ales organismului uman.

In general un aparat de dezumificare de calitate costa mult iar solutiile prin sisteme vandute in supermarket (acele pungute care absorv umezeala) nu isi fac treaba asa cum ar trebui si sunt scumpe. Partea buna este ca de curand de la producatorul bulgar Tesy avem dezumificatorul Tesy DHF10CM. Acesta este un produs compact, cu o capacitate de dezumificare foarte buna iar pretul aparatului este extrem de redus – undeva pana in 580 lei (verifica aici pret actualizat).

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Tesy DHF10CM, si in general orice dezumificator, nu se poate lauda cu cine stie ce functii, important este ca totusi aceasta sa isi faca treaba si sa o ofere o fiabilitate buna a produsului in utilizarea pe termen lung. Acest model este unul compact, practic seamana cu celelalte modele din aceasta ama, si am incredere ca si in ceea ce priveste calitatea este tot pe acolo, chiar daca pretul este chiar de 3 ori mai mic decat al altor modele, cum am exemplificat mai sus.

Acest dezumidificator de aer are o capacitate de 10 litri/24 de ore, ceea ce il recomanda si pentru spatiile unde nivelul de umiditate este foarte mare. Toata chestia este ca recipientul de depozitare al apei captate din dezumidificare este de 2.5 litri, si mai ales la inceput sau in sezoanele ploioase trebuie ceva mai des golit.

Trebuie mentionat ca aparatul are un consum energetic din punctul nostru de vedere destul de mare 250W, insa nu necesita o rulare 24 din 24 ore, ceea ce face ca nici nivelul de zgomot de pana in 45 decibeli (comparativ cu al unui frigider) sa nu fie deranjant, chiar daca este expus in sufragerie si in acelasi timp vizionezi un film.

In rest de mentionat mai este faptul ca un astfel de aparat cantareste destul de mult – 10.4 kilograme, fara incarcatura – iar dimensiunile  chiar daca compacte sunt undeva la 54x25x40 centimetri.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *