Din 26 Octombrie putem comanda primele laptopuri cu Windows 8

Incepand cu data de 25 Octombrie se lanseaza oficial noul sistem de operare al celor de la Microsoft – Windows 8. Acesta aduce o interfata mult schimbata – fiind special optimizata si pentru dispozitivele mobile cum ar fi tabletele sau pentru ecrane cu touchscreen.

Deja in oferta magazinelor online din Romania am regasit destul de multe laptopuri in vanzare care vin din fabricatie cu Windows 8. La eMAG spre exemplu am vazut un laptop Acer, 5 modele de laptopuri si ultrabookuri Asus, 3 modele HP, 9 Sony si inca doua laptopuri Toshiba care vin si ele cu acest nou sistem de operare. Lista completa a laptopurilor sau ultrabookurilor cu Windows 8 din fabricatie care sunt deja spre vanzare se gaseste aici.

Lista acestor prime laptopuri cuprinde modele destul de diferete, asadar avem si modele Office/Home Use cat si sisteme gaming si profesionale.

De mentionat este faptul ca aceste sisteme se livreaza doar incepand cu data de 26 octombrie, dar deja se pot face precomenzi pentru aceste produse.

Lansarea oficiala a sistemului de operare Windows 8 va avea loc maine la New York iar pentru cei care vor sa testeze gratuit timp de 90 zile acest sistem de operare sau vor sa vada specificatiile tehnice puteti consulta acest articol pentru detalii.

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *