Masina de spalat Direct Drive LG F1256QD, 1200 rpm, 7 kg

LG F1256QD este o masina de spalat de mare capacitate, cu design placut, cu specificatii si construit cu materiale de calitate care astfel ii confera un excelent raport calitate-pret. (verifica pret actualizat)

Masina de spalat LG F1256QD are motor de ultima generatie, direct fixat pe tambur cu ajutorul tehnologiei Direct Drive dezvoltate de catre producatorul coreean LG. Capacitatea masinii de spalat o recomanda catre o familie cu minim 3 persoane sau pentru cei care nu doresc sa spele des cu o masina de spalat de o capacitate medie ci doresc ca un ciclu sa ii ajute cu terminarea dintr-un singur ciclu a spalarii hainelor si tesaturilor murdare.

LG F1256QD este o masina de spalat cu incarcare frontala, are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, cu hublou standard de 30 centimetri si deschidere de 180 grade, foarte comoda.

Clasa de eficienta energetica este A+, eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare este B. Aceste clase au fost obtinute avand in vedere consumul de energie electrica – 1.19 kwh in acest caz si consumul de apa la un ciclu standard, care si el este foarte mic considerand volumul tamburului si capacitatea acesteia, la un ciclu de spalare standard se folosesc doar 49 litri de apa. Un ciclu de spalare standard are durata de 83 minute insa in programul de spalare rapida acest timp este de doar 30 minute.

Masina de spalat are dimensiunile de 84.2 x 60 centimetri inaltime x lungime si o adancime de 55 centimetri; cu o greutate neta de 61 kilograme. In cutie masina de spalat are dimensiunile de 885 x 660 x 655 milimetri, poate unii nu au usile atat de mari si va trebui sa dezambalati cutia masinii de spalat inainte de a o pune in casa. Piciorul reglabil al masinii de spalat permite o inclinare de 10 milietri.

Chiar daca este mare, nivelul de zgomot al masinii de spalat este foarte decent la centrifugare, iar la spalarea obisnuita este chiar printre cele mai silentioase. AStfel, la centrifugare are un nivel de zgomot de 67 decibeli iar la spalare doar 54 decibeli.

verifica pret si specificatii detaliate

[sam id=”3″ codes=”true”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *