Discount intre 50 si 70% de Black Friday la Altex

Continuam seria articolelor despre Black Friday cu o stire pe care am vazut-o despre retailerul Altex in care se afirma in sfarsit o cifra cu privire la valoarea discounturilor care se vor practica in ziua de Black Friday de catre retailerul roman. Astfel, cei de la Altex vor oferi discounturi care vor ajunge pana la 50-70% insa momentan nu avem informatii cu privire la categoriile de produse pentru care vor fi practicate aceste discounturi maxime.

Altex si-a anuntat inca de ceva vreme participarea la Vinerea Neagra a reducerilor asadar este printre primii pe care i-am listat in pagina cu magazinele care vor practica reduceri de Black Friday.

Trebuie spus ca in urma cu putin timp retailerul Altex a avut si o promotie aniversare de 20 Ani care din pacate s-a lasat si cu dezamagiri din partea clientilor, de aceea recomandam sa realizati cumparuturile de Black Friday online pentru a putea compara in timp real preturile intre magazinele online care participa la promotie. Pentru ca de vorbit, vorbesc in acest moment mult magazine, ba chiar unii spun de discounturi de pana la…99%.

[button link=”https://www.electroreview.ro/lista-magazine-black-friday/” type=”big”] Vezi Lista Magazinelor Black Friday![/button]

Revenind la promotia aniversara Altex, acestia au facut publice rezultatele campaniei aniversare si au spus ca au avut de ori mai multi vizitatori pe magazinul online iar traficul din magazine a crescut de 7 ori comparativ cu o zi obisnuita.

Categoriile de produse cu cele mai mari vanzari au fost televizoarele LED, combinele frigorifice, cresteri substantiale inregistrandu-se si la categoriile tablete si smartphone. Valoarea medie a unei facturi a fost cu mult  peste media zilnica obisnuita, situandu-se la 2500 lei.

S-au vandut 3.708 de LED-uri, comparativ cu 400 de LCD-uri, rezultat care confirma o tendinta privind comportamentul de cumparare al consumatorului roman, orientat mai degraba catre achizitia  ultimelor tehnologii. Principalele branduri aflate in topul vanzarilor in categoria televizoare au fost Samsung, LG, Philips si Sony.

Locul 2 in vanzarile Altex Romania, dupa categoria televizoare, din punct de vedere al valorii nete dar si al cantitatii,  a fost categoria produselor electrocasnice mari, din care au performat mai ales combinele frigorifice, in ciuda sezonului rece, cu2.091 de unitati. Cea mai mare rata de crestere din categorie, comparativ cu media de vanzari obisnuita, au avut-o incorporabilele, cu 1.129 unitati. Brandurile aflate in topul vanzarilor au fost Whirlpool, Arctic, Beko si Indesit. In categoria electrocasnice mari au avut vanzari mult peste medie si masinile de spalat, fiind vandute 1800 de unitati, in ziua de 14 noiembrie.

In 23 noiembrie toate magazinele online mari din Romania vor practica reduceri mari de Black Friday, dintre care amintim eMAG, Flanco, ClickShop, Evomag sau retailerul online foto F64.

[sam_ad id=”47″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *