Domo Pink Monday

Dupa alte vreo 3 sau 4 editii de Pink Monday anul acesta, cei de la Domo organizeaza cu ocazia Halloween-ului din nou un eveniment Pink Monday. Reamintim faptul ca majoritatea magazinelor online au inceput sa organizeze evenimente speciale de vanzare cu reducere ca urmare a succesului Black Friday de anul trecut de la eMAG. Cum cei de la eMAG au inregistrat evenimentul ca marca inregistrata proprie, oarecum pe buna dreptate avand in vedere ca ei au fost primii si singurii care au vazut potential in adaptarea zilei la piata din Romania, ceilalti operatori au ramas cu adaptarea numelui unor zile de reduceri dupa cum considera ei de cuviinta.

Personal am incercat sa caut cateva produse la reducere si sa fac o comparatie intre preturile Domo la promotie comparat cu eMAG sau Altex insa pe moment nu am gasit nimic care sa imi ia ochii, cel mai probabil abia in ziua de luni vom vedea produsele la promotie, atat in magazine cat si pe site-ul lor, insa tare mi-e sa cred ca promotiile acelea le vom regasi in mare parte si la celelalte magazine online, fiind in fapt promotiile distribuitorilor. Ramane de vazut.

De exemplu combina frigorifica Arctic AK275+ la Domo este 1099 lei, pe cand la eMAG 1049 lei, si identic cu pretul eMAG-ului este si la Altex.ro. Insa pretul este pentru duminica seara, sunt curios daca luni, cand zic ei ca e Pink Monday vom avea alte preturi pe Domo:)

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *