Dropbox anunta optiunile Documents Preview si Photo Sharing

Steve Ballmer (CEO MicroSoft) inca vorbeste despre Dropbox ca de „un mic inceput”, dar compania face cel putin eforturi, pasi uriasi am putea spune, pentru ca acesta sa se imbunatateasca si daca ar fi sa vorbim cinstit, un mic inceput sau un start-up nu prea poate fi caracterizata o companie care are peste 100.000.000 utilizatori activi.

Dropbox tocmai a anuntat la sediul sau central din San Francisco o noua trasatura numita Dropbox Documents Preview, care va permite practic utilizatorilor sai sa incarce si sa previzualizeze documente in formate diferite (.doc, .docx, PDF-uri. documente Power Point), scapandu-te de grija de a downloada un fisier gresit. Din pacate, documente Microsoft Excel nu sunt inca suportate pe moment insa este de crezut ca aceasta functionalitate va fi integrata prin utilizarea anumitor module din OpenOffice. Utilizatorii vor putea sa vizualizeze o fereastra pop-up pentru previzualizarea documentelor.

Dropbox spune ca aceasta trasatura va fi oferita utilizatorilor sai curand. De asemenea, Dropbox a mai introdus o noua trasatura care face mult mai usoara distribuirea si vizualizarea de fotografii si imagini. Pe parcursul prezentarii demo din momentul lansarii vestii, acum 2 zile, compania a luat fotografii din diverse foldere spre a le vizualiza intr-o singura fereastra. Fotografiile au fost apoi organizate dupa momentul in care au fost facute si au fost distribuite apoi pe Facebook, Twitter si prin e-mail. Utilizatorii vor putea, de asemenea, sa creeze chiar si albume virtuale. Aceasta este o veste buna pentru utilizatorii Dropbox, din moment ce distribuirea albumelor pe retele sociale va fi mult mai rapida si mai usoara. Dropbox planuieste sa lanseze aceasta din urma trasatura in urmatoarele luni.

Asa cum a inceput, Dropbox continua sa ne simplifice viata si munca din ce in ce mai mult. Pentru a te inscrie sau a vedea detalii despre servicile Dropbox, acceseaza acest link acum.

Dropbox

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *