Televizor LED mic, E-Boda Stylance 1901

Chiar daca nu sunt prea bagate in seama de catre multi din privinta brandului, totusi televizoarele din seria Stylance de la E-Boda s-au bucurat de un foarte bun succes in privinta vanzarilor. De asemenea, cu mici exceptii – care sunt la toti producatorii, indiferent de numele acestora televizoarele s-au bucurat de feedback pozitiv ceea ce ma face sa cred ca si acest model mai micut, 1901 cu diagonala de 48 centimetri va fi bine primit de catre consumatori, mai ales datorita pretului mic – in martie 2012 aproximativ 500 lei (verifica aici pret actualizat si pret).

Diagonala TV-ului E-Boda Stylance 1901 transformata in inch (din 48 cm) ne da o valoare de aproximativ 19, intocmai ca si seria de inceput a modelului. La aceasta dimensiune este potrivit mai degraba ca un televizor pentru bucatarie sau pentru una dintre camerele mai mici. Personal recomand montarea pe un suport dedicat, sau pe combina frigorifica in cazul in care este la o inaltime medie. Totusi, este de preferat un suport pentru ca indiferent ca TV-ul e LED si are un unghi de vizualizare mai bun decat cele pe LCD ofera o imagine mai buna atunci cand privirea este perpendiculara spre TV, ceea ce se obtine prin rotirea bratului suportului TV. Eu am un model Barkan care a costat aproximativ 100 lei dar se gasesc si modele mai ieftine la emag. Bine, ideea e ca in acest caz mai trebuie sa dai si niste gauri in perete.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Un alt lucru care imi place la acest televizor este ca are relativ multe conexiuni, dintre care cele mai de apreciat sunt cele HDMI si VGA. Intrarea VGA iti permite sa-l montezi si ca un monitor la calculator, in cazul in care la un moment dat ramai fara, fiind un bun back-up.

Revenind la calitatea imaginii lui E-Boda 1901, este de spus ca pe langa faptul ca e LED are si o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Totusi, cum nu are tuner DVB-C nu poti scoate imagine HD cu adevarat decat folosind un decodor de la RDS/UPC si sincer.. nu prea merita sa investesti atata intr-un televizor relativ mic. Un avantaj totusi destul de bun al display-ului este ca are tratata suprafata ecranului anti-glare, ceea ce face ca reflexia datorita mediilor puternice de iluminare sau pozitionarea acestuia in partea opusa ferestrei cand razele solare sunt puternice, nu se reflecta oferind
conditii de vizualizare foarte bune.

Dimensiunea tv-ului este mica, si de apreciat este ca are o grosime de doar 3 centimetri in punctul cel mai gros iar greutatea este de sub 3 kilograme. Mai trebuie spus ca aceste televizoare sunt asamblate in Romania, probabil de aceea sunt mai ieftine decat la concurenta iar principala miza a producatorului este piata interna. Garantia produsului standard este de 24 luni insa poate fi extinsa pana la 48 luni, adica 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *