E-Boda Stylance 2601 TV LED

Un televizor care pare perfect pentru a fi montat pe peretele unei camere mai mici este modelul E-Boda Stylance 2601, un televizor LED cu diagonala de 66 centimetri (26 inch). Acesta vine atat cu stand pentru masuta cat si cu suport de perete inclus in pachet, televizorul avand atat designul foarte potrivit pentru perete cat si o dimensiune potrivita pentru camere nu foarte mari, camera copiilor sau bucatarie.

Televizorul poseda multiple conectari si de asemenea are si player multimedia integrat, care are posibilitatea de a reda filmele direct de pe USB. Revenind la conectari, trebuie spus ca are intrare A/V, 3 porturi HDMI, SCART, intrare coaxiala, component clasica, intrare clasica pentru a fi folosit ca monitor PC, slot pentru casti sau boxe externe, cu jack de 3.5 milimetri si bineinteles intrari RGB.

Displayul lui E-Boda Stylance 2601 are diagonala de 66 centimetri si are rezolutia de 1366 x 768 pixeli, deci este un televizor care are posibilitatea de a reda in format High Definition. Ar fi fost minunat daca rezolutia era mai mare, mai ales daca vrei sa il conectezi la PC ca si monitor te-ar fi avantajat, insa doar pentru televizor este foarte in regula. Timpul de raspuns este de 5 ms iar contrastul este de 800:1.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Cum scriam si mai sus, se preteaza la a fi montat pe perete, nu doar datorita suportului inclus ci si datorita designului facut in aceasta maniera. Are dimensiunile de 57 x 37 centimetri pe laturi si o grosime de 4.8 centimetri iar greutatea este foarte mica, de doar 5.5 kilograme.

Suportul pentru perete
Suportul pentru perete

Consumul de energie este oarecum in standardele unui TV cu aceasta diagonala, insa fiind LED, ma asteptam sa fie un pic mai mic decat cei 75W.

One thought on “E-Boda Stylance 2601 TV LED

  • 26 februarie 2013 la 22:07
    Permalink

    E un televizor foarte slab. Mai bine iei un Grundig 26VLC3100C, care costa un pic mai mult si chiar daca e LCD, ai mai multa siguranta.
    Calitatea acestui EBODA este efectiv din topor, el e de fapt un KONKA chinezesc. Am avut un astfel de EBODA si l-am returnat imediat, deoarece am gasit TVul mentionat mai sus ,GRUNDIG, la un pret un pic mai mare, dar si cu mai multe facilitati. Deci, nu. EBODA, exclus, mai ales la pretul de 1000 roni. La aceeasi bani gasesti mai ieftin si mai calitativ

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *